Ilskan – efter uppgifter om att Marlon Brando och Richard Pryor hade ett sexuellt förhållande

Uppdaterad 2018-02-12 | Publicerad 2018-02-11

Musikproducenten Quincy Jones uppger i en intervju med Vulture att Marlon Brando och Richard Pryor hade ett sexuellt förhållande.

Något som Richard Pryors änka bekräftar, enligt TMZ.

Det har fått Pryors dotter att se rött.

”Min pappas så kallade änka validerade det, för att hon fortfarande behöver hävda sig och fortsätta besudla pappa även efter hans död,” skriver hon på Facebook.

Quincy Jones intervju med Vulture har skapat rubriker.

Han hävdar bland annat att skådespelaren Marlon Brando och komikern Richard Pryor hade ett sexuellt förhållande med varandra på 1970-talet.

– Brando brukade gå och dansa cha-cha med oss. Han kunde dansa häcken av sig. Han var den värsta charmören du någonsin träffat, säger Jones i intervjun och fortsätter:

– Han hade sex med vad som helst. Vad som helst! Han kunde ha sex med en brevlåda. James Baldwin. Richard Pryor. Marvin Gaye... Han brydde sig inte ett skit!

Änkan: ”Det var 70-talet!”

Pryors änka, Jennifer Lee Pryor, har inte förkastat Jones uttalande som direkt ”osant”. Enligt TMZ ”bekräftar” hon snarare att den legendariske ståuppkomikern faktiskt hade en affär med Brando.

– Det var 70-talet! Drogerna var fortfarande bra, särskilt quaaludes (ett lugnande medel, reds. anm). Om du tog tillräckligt mycket kokain kunde du ha sex med ett element och skicka blommor till det på morgonen, säger hon till sajten.

Enligt änkan var Richard Pryor öppet bisexuell för sin privata krets och dokumenterade några av sina sexuella upplevelser i dagböcker, vilka hon hoppas kunna publicera i bokform senare i år.

Richard och Jennifer Lee Pryor gifte sig första gången i augusti 1981 och skilde sig i oktober 1982. De gifte dock om sig 2001 och förblev gifta till Richard Pryors död i december 2005.

Dottern: ”Smaklöst och otäckt”

Men någon som ratar Quincy Jones uttalande är Pryors dotter, Rain Pryor. Hon rasar över påståendet och menar att något sådant förhållande aldrig existerade mellan pappan och Brando.

”Pappa hade INTE en relation med Brando”, skriver hon på Facebook och fortsätter:

”Varför detta plötsliga behov av att dra pappa genom smutsen i Hollywood? Jag tycker att det är smaklöst och otäckt”, fortsätter hon.

Hon skickar dessutom en rejäl känga till såväl Jennifer Lee Pryor som Quincy Jones.

”Han spydde ut en lögn om min pappa som inte är här och kan försvara sig själv”, skriver hon och fortsätter:

”Sedan, ovanpå allt det, validerade min så pappas så kallade änka det, för att hon fortfarande behöver hävda sig och besudla vår pappa även efter hans död. Hon hade Q och pappa”.

Rain Pryor lägger till:

”Folk som ljuger eller delar information för att hävda sig själva är bottennapp, oavsett hur mycket pengar eller makt de har.”

I samma intervju målade Quincy Jones upp Beatles som ”världens sämsta musiker” och anklagade Michael Jackson för låtstöld.

ANNONS