Nöje

”Lost”-stjärnan död

Mira Furlan känd från ”Babylon 5” och ”Lost” blev 65 år

Av: 

Rosanna Berg

Mira Furlan
Mira Furlan

NÖJE

Mira Furlan är död.

Skådespelaren känd från bland annat ”Lost” blev 65 år gammal.

”Det är en väldigt sorgsam kväll, vår vän och kamrat har vandrat vidare dit vi inte längre kan nå henne”, skriver ”Babylon 5”-producenten J Michael Straczynski på Twitter.

Skådespelaren Mira Furlan känd för sin roll som Danielle Rousseau i succéserien ”Lost” har dött 65 år gammal, rapporterar BBC.

Mira Furlan gjorde sig först känd i rollen som ambassadör Delenn i sci-fi-serien ”Babylon 5” mellan åren 1993 och 1998.

Skådespelaren dog i onsdags och dödsorsaken är fortfarande okänd. Det var från Mira Furlans eget Twitterkonto som informationen om hennes död gick ut under fredagen. I inlägget finns ett citat av henne själv.

”Jag tittar på stjärnorna. Det är en klar natt och vintergatan känns så nära. Det är dit jag ska snart”, står det inledningsvis.

”Vår vän och kamrat har vandrat vidare”

J Michael Straczynski som skapat och producerat ”Babylon 5” sörjer henne i ett inlägg på Twitter.

”Det är en väldigt sorgsam kväll, vår vän och kamrat har vandrat vidare dit vi inte längre kan nå henne. Men som med allt annat så kommer vi, på sikt, att ses igen, och jag är säker på att hon kommer att ha många historier att berätta för oss, och många nya roller att göra i universum.”

Han berättar vidare att han kände till att ”hennes hälsa var sviktande” och att de alla hoppades på att hon skulle börja må bättre.

”Mira var en bra och snäll kvinna, en fantastiskt begåvad skådespelare, och vän till alla i rollbesättningen och i teamet som jobbade med Babylon 5, vi är alla förkrossade över nyheten”, skriver han.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

De kan ta över James Bond-rollen