”Sopranos”-skådisen död i cancer

Joseph Siravo blev 64 år

Joseph Siravo blev 64 år.
Joseph Siravo blev 64 år.

”Sopranos”-skådespelaren Joseph Siravo har dött i cancer, rapporterar Daily Mirror.

”Vila i frid min kära vän”, skriver skådespelarkollegan Gerry Pastore på Instagram.

Siravo blev 64 år gammal.

Skådespelaren Joseph Siravo har dött i cancer, 64 år gammal, rapporterar Daily Mirror. Siravo var mest känd för sin roll som Tony Sopranos pappa Johnny i den hyllade serien ”Sopranos”.

Vännen och skådespelarkollegan Gerry Pastore, 59, skriver om sorgen på sin Instagram:

”Vila i frid min kära vän som utkämpade en otrolig strid. Jag kommer sakna dig. Vi ses på andra sidan.”

I kommentarsfältet berättar Pastore om sin vän:

”Han var en sann gentleman och som du vet är det svårt att hitta det där gemensamma bandet och uppriktigheten. Skådespelande har alltid varit en passion och att hitta sanna vänner som lyfter en och stöttar var ofta svårt. Jag, Joe, Michael Rispoli och Jimmy Gandolfini stöttade alltid varandra även när vi var aktuella för samma roller, det var så vi var”, skriver han om Siravo och ”Sopranos”-kollegorna Rispoli som spelade Jackie Aprile och Gandolfini som gjorde huvudrollen som Tony Soprano.

Joseph Siravo, som växte upp i Washington, filmdebuterade i en mindre roll i ”Carlito’s way” 1993 där han spelade mot Sean Penn och Al Pacino. 1999 fick han rollen som Tony Sopranos pappa i den prisbelönta serien ”Sopranos” och spelade med i fem avsnitt där han syntes som Tony Sopranos pappa i scener som skildrade hans uppväxt och problematiska förhållande till sina föräldrar.

2015 spelade Siravo maffiabossen John Gotti i filmen ”The Wannabe” och svenska tv-tittare kan också känna igen honom från ”The people vs O.J. Simpson: American crime story” där han 2016 spelade rollen som mordoffret Ronald Goldmans pappa Fred Goldman.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN