Markoolio om romansryktet med Ebba Busch: Tramsgrej

Skämtsvaret på Instagram: Känner mig som hiphopens David Batra

På senaste tiden har det skvallrats om att KD-ledaren Ebba Busch och artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo är ett par.

Nu kommenterar artisten de ihärdiga ryktena.

”Vi vet alla att ’inga kommentarer’ eller locket på betyder att det är sant. Men i detta fallet är det verkligen inte så”, skriver han i ett sms till Aftonbladet.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo.
Marko ”Markoolio” Lehtosalo.

Artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo skilde sig från hustrun Jessica Westergård i mars i år, något Aftonbladet avslöjade. Ett par månader innan hade KD:s partiledare Ebba Busch meddelat att hon och maken Niklas Thor skulle skiljas efter sju års äktenskap.

Månaderna har gått och nyligen började det florera uppgifter om att Marko Lehtosalo och Ebba Busch var tillsammans. Ett rykte som har tilltagit i styrka de senaste dagarna.

Ebba Busch.
Ebba Busch.

”Hiphopens David Batra”

Igår såg sig Markoolio tvingad att ta udden av ryktet genom att lägga ut en bild på Ebba Busch där hon håller en man under armen, men där Markoolios ansikte är inklippt.

”Känner mig som hiphopens David Batra, här står jag och min bae i matchande kläder”, skriver han med uppenbar ironi och syftar på att David Batra är gift med Anna Kinberg Batra, tidigare partiledare för Moderaterna.

Många följare tror trots det att de är tillsammans så han tvingas klargöra i ett nytt inlägg att han och Ebba Busch inte är ett par.

”Jag känner henne inte”

När Aftonbladet når Marko Lehtosalo är han oförstående.

”Jag har ingen aning om hur det uppstod. Jag känner henne inte”, skriver han i ett meddelande följt av en skrattgråtande emoji.

Han fortsätter: ”Vi vet alla att ’inga kommentarer’ eller locket på betyder att det är sant. Men i detta fallet är det verkligen inte så”.

Marko Lehtosalo skrattar åt ryktet, men är glad att det inte var av det allvarligare slaget.

”Sjukt när bollen är i rullning. Skönt att det var en sån tramsgrej och inget allvarligt”, skriver han och medger samtidigt att han inte har en aning om att Ebba Busch är frånskild.

”Är för stor narcissist för att bry mig om andra kändisar”, skriver han.

Pressekreteraren: Inget mellan dem

Aftonbladet har också haft kontakt med Andia Gemsjö som är Ebba Busch pressekreterare. 

”Nej, det är inget mellan dem”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Hon vill inte säga något om själva ryktet?

”Nej”.

Markoolio dementerar kärleksryktet med Ebba Busch | Tramsfrans
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN