Hetsbantad!

Foto: ”Jag har ett ganska bra träningsprogram”, förklarade Jennifer när hon visade upp sin nya kropp.
NÖJE

Hon vägrade att banta och älskade sina kurvor.

Jennifer Love Hewitt var ett hyllat kroppsideal.

Men nu verkar stjärnan ha gett vika för pressen – kilona har rasat.

Kroppsmobbningen mot tv-stjärnan Jennifer Love Hewitt, 29, förra året hör nog till branschens tungviktare. Bilderna på aktrisen i bikini under en simtur vid Hawaiis kust fick nätsfärens skribenter att väsa med sina allra elakaste tungor.

Glåporden haglade över Jennifers kropp, som fått några vuxna extrakilon sedan tiden som tonårsstjärna i ”Ensamma hemma”.

”Vi vet vad du åt den här sommaren – allt!” skrev TMZ på sin hemsida.

Det som skulle ha varit en glad och romantisk förlovningsresa med skådespelaren Ross McCall, 32, blev i?stället en mardrömsfärd med hånfulla yttranden i värsta skolkorridorsanda.

Bra självförtroende

Till slut fick Jennifer nog och röt till i ett öppet brev på sin hemsida.

– Jag älskar min kropp, som alla kvinnor där ute borde göra, skrev Jennifer.

– Att ha storlek small är inte att vara tjock. Att vara extra small gör dig inte vacker. Till alla kvinnor med bröst, höfter och midja: Ta på en bikini och var starka.

För sitt mod att stå emot Hollywoods tunna kroppsideal fick Jennifer en stor skara beundrare och hyllades för sitt självförtroende.

Det var då. De senaste bilderna på Jennifer visar en helt ny lekamen. Skådespelerskan har rasat i vikt.

– Jag har ett ganska bra träningsprogram som jag gillar, så det inspirerade mig att fortsätta träna. Så som jag mår nu och den energinivå jag har känns jättebra, säger Jennifer till tidningen Us weekly.

Personlig tränare

Tillsammans med en personlig tränare har hon gått in stenhårt för att modellera om sin kropp och tränar nu ett pass om en timme fyra gånger i veckan. På tio veckor har hon tappat åtta kilo. Har Hollywood skördat ännu ett bantningsoffer?

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!