GLITTRANDE, Almenäs!

avKarolina Skande, Nina Johansson

NÖJE

Karolina Skande ger gala-Jessica 5 plus!

Camilla Thulin var inte helt nöjd med Jessica Almenäs galadressar. Karolina Skande har däremot en helt annan uppfattning. Få trender är så heta i höst som fransar och paljetter, att det också hör en gala till är ju ett stort plus!

Foto: Stella Pictures

En riktig liten partyblåsa. Jag blir lite stolt över att en svensk vågar vara så glammig, snygg och festlig på en fotbollsgala. Hon bär ju upp dessa klänningar i klass med en Hollywoodkändis på röda mattan! Jag gillar att modellen är enkel, vilket är att föredra när man satsar på metallifärger!

Foto: Stella Pictures

Jessica lyckas verkligen pricka in många av höstens hetaste trender! Den lilla fransklänningen är ju så rätt som det kan bli och hon lyckas med bravur att bära upp den ganska svårtillgängliga trenden. Supercool! Måste jag invända mot något – bort med halsbandet!

Oh, I like this! Klänningen är ju superhet och ofantligt trendriktig. Hon gör helt rätt i att satsa på en enkel stram uppsättning till klänningen som förtjänar att stå i rampljuset själv. Ska jag vara kritisk mot något så är det örhängena, det blir lite kaka på kaka! Gott folk, det här är vad jag kallar bra inspiration inför nyår!

Jag uppskattar verkligen att hon kör på galakänslan fullt ut även om den här klänningen kanske inte föll mig helt i smaken. Det är något med hellånga paljettklänningar med slits som oundvikligen för mina tankar till billighetsaffärer på sunkiga shoppingstråk. Som helhet kan man dock inte klaga på utstrålningen, hon lyser!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode