Victoria Beckham om återföreningen med Spice Girls: ”Jag ska inte på turné”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: GEBE / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Spice Girls återträff förra veckan.

Damma inte av platåskorna riktigt än.

Victoria Beckham välte nyligen internet med bilder som vittnade om en Spice Girls-återförening.

Nu tar hon tillbaka.

– Jag ska inte på turné. Tjejerna ska inte på turné, säger Victoria Beckham till Vouge.

Spice Girls bildades 1994 och slog igenom stort med världshiten ”Wannabe” 1996. Gruppen fortsatte fram till 2000 då de splittrades. Sedan dess har fansen hoppats på en ordentlig återförening.

Och plötsligt verkade en sådan återförening vara på gång.

I början av februari fångades samtliga Spice girls-medlemmar på bild, när de en efter en dök upp utanför Geri Horners hus. Även gruppens första manager, Simon Fuller, fanns på plats. Enligt The Sun handlade det om en comeback – och ett nytt projekt som bland annat skulle omfatta en tv-sänd show i Kina samt ett nytt samlingsalbum.

Men de som hoppades att Spice Girls skulle ge sig ut på vägarna igen lär bli besvikna.

”Jag ska inte på turné”

– Jag ska inte på turné. Tjejerna ska inte på turné, säger Victoria Beckham i en intervju med Vogue.

Uttalandet kommer kort efter att Victoria Beckham hällde bränsle på ryktena med en Instagram-bild på sig själv och alla bandmedlemmarna samlade.

– Det var så fantastiskt att träffa tjejerna. Vi hade en sådan rolig lunch. Det var verkligen, verkligen, verkligen härligt. Jag pratar fortfarande med var och en av dem, men att komma samman allihopa var verkligen härligt. Det fanns något väldigt starkt i budskapet som Spice Girls stod för. Vad finns det i framtiden? Hur ser den ut? Vi studsade bara idéer. Brainstormade”, förklarar hon.

Vougue träffar Victoria Beckham under en förhandsvisning av hennes nya klädeskollektion. Hon nickar menande mot de upphängda klädesplaggen och konstaterar:

– Men det är det här jag gör.

Publicerad:

LÄS VIDARE