Här får hon räddningen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nöjesbladet rycker ut – så kan Pernilla hinna till bröllopet

”Jag vet inte” Pernilla Wahlgren tar sig en funderare på ifall hon ska försöka hinna med att gå på sin brors bröllop.
Foto: lina boström einarsson
”Jag vet inte” Pernilla Wahlgren tar sig en funderare på ifall hon ska försöka hinna med att gå på sin brors bröllop.

ÖREBRO. Hon missar sin brors drömbröllop.

Nu erbjuder sig Nöjes­bladet att flyga Pernilla Wahlgren till festen – med helikopter.

– Jag skulle verkligen vilja kunna lösa det, ­hela min familj är ju där, säger sångerskan.

Pappa Hans Wahlgren, 72, och lillebror Linus Wahlgren, 33, lyckas inte få ledigt från sina teateruppsättningar. Pernilla Wahlgren, 42, slåss om en av Melodifestivalens två sista finalplatser.

I går berättade Nöjesbladet om hur besvikna Niclas Wahlgren, 44, och Laila Bagge, 37, är över att så många ur familjen missar parets sagobröllop i Jacobs kyrka i Stockholm på lördag.

– De är jätteledsna. Det här tar mycket energi från paret, säger en källa nära de blivande makarna.

”Jätteledsna”

Pernilla Wahlgren är redan på plats i Örebro inför Andra chansen-tävlingen på lördag. Hon tonar ned uppgifterna om att bröllopsmissen skapat en spricka i familjen.

– Alla är jätteledsna, men det är inte så att vi bråkar. Vi i familjen som vet hur det ligger till tar det coolare. Det är bara beklagligt att det krockar med bröllopet, säger sångerskan.

Niclas och Lailas ceremoni kommer hon att missa oavsett. Däremot kan sångerskan hinna till bröllopsfesten om hon åker från Örebro direkt efter sändningen.

– Jag kommer självklart ringa och se om det är någon idé att jag kommer. Jag får se hur jag gör. Men det är ändå två timmar dit och jag har ingen bil, säger Pernilla.

Men sångerskan kan vara­ på plats ännu snabbare. Nöjesbladet erbjöd sig i går att flyga sångerskan med helikopter från Örebro till Stockholm för att hinna fira de nyblivna makarna.

– Ja ... öh ... Nu är ju jag flygrädd så helikopter är inte optimalt för mig. Jag vet inte. Det är jättesvårt eftersom man inte vet hur sent allt blir här och hur länge festen pågår. Jag skulle verkligen vilja kunna lösa det, hela min ­familj är ju där, säger hon.

”Hon funderar”

Sent i går var Pernilla Wahlgren fortfarande osäker på om hon kommer att nappa på erbjudandet.

– Pernilla funderar lite fram och tillbaka. Hon är sugen men har inte bestämt sig än, säger Camilla Bjering, presskontakt för Warner music.

Publicerad: