”Det kändes skitbra att göra slut”

NÖJE

Christian Lysell till attack mot Linda Norrman: "Det är synd att hon är bitter och ljuger."

1 av 3 | Foto: Det råder delade meningar om hur uppbrottet mellan Christian och Linda gick till.

I media har Linda Norrman, 35, påstått att uppbrottet mellan henne och Christian Lysell, 37, var gemensamt. Att det berodde på Christians familjetragedi och att han inte var redo för ett fast förhållande. Uppgifter som Christian påstår är helt falska. Nu ger han sin version av parets avslut:

– Det var mitt beslut att det skulle ta slut och det kändes skitbra. Jag kunde inte ta hand om ytterligare ett barn, säger Christian till Klick!

Under sommaren bodde paret från ”Ensam mamma söker” till större delen ihop. I Christians hem finns fortfarande Lindas väska och cykel kvar. Men Linda fokuserade på annat än förhållandet, säger Christian.

Känslor för rivalen

När rivalen Janne Fors, 41, hörde av sig kom det fram att Linda hade känslor för Janne som hon inte kunde sätta fingret på. Linda vill inte kommentera påståendet, men Christian tog det hårt.

– Man pratar inte om att man har känslor för någon när man är i ett förhållande och det var respektlöst av Janne att höra av sig. Men han var väl mediekåt han också, säger Christian.

Tog farväl

Till slut nådde Christian inte fram till Linda. Han ville inte riskera sitt stabila liv, och de möttes i hans kök för att göra slut. Gråtande sa Linda att hon inte längre kände igen sig själv och efter en timme tog paret farväl av varandra.

För att undvika pajkastning ville Linda komma överens om en gemensam version till media. Christian vägrade och nu är han besviken på Lindas uttalanden om förhållandet.

– Jag misstänkte att han inte skulle dela min uppfattning om vad som hände, men varför säger han inte detta till mig? är Lindas kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!