Så här vill vi inte se dig, Victoria

NÖJE

Här är de fulaste brölllopsklänningarna

Foto: VITT – MEN INTE SÅ MYCKET En ungersk sajt har utsett de fulaste brudklänningarna. Se fler i bildspelet till höger.

Den 19:e juni skrider kronprinsessan Victoria nedför altargången i Storkyrkan.

Förhoppningsvis kommer hon inte se ut så här.

Här är de allra fulaste bröllopsklänningarna, enligt en omröstning på nätet.

Foto: Designern Pär Engsheden gjorde klänningen som kronprinsessan Victoria bar på presskonferensen gällande sin förlovning.

Som Aftonbladets hovreporter Jenny Alexandersson tidigare har avslöjat kommer det vara designern Pär Engsheden som gör bröllopsklänningen till kronprinsessan Victoria. Han är även den ende desigern som står på gästlistan och den som har gjort de flesta av Victorias gala- och nobelblåsor. Den blå klänningen som Victoria bar under tillkännagivandet av sin och Daniel Westlings förlovning är också gjord av designern.

80 000 röstade

Hur kreationen ser ut är däremot en stor hemlighet. Vad som är rätt säkert är att den inte kommer komma i närheten av kreationerna som visades upp i en omröstning på ungerska nättidningen Life Styles hemsida. Där bad man människor skicka in bilder på de mest motbjudande bröllopsklänningarna. Över 80 000 röstande sa sitt och utsåg de allra fulaste kärlekskreationerna.


Kolla in dem i bildspelet till höger.

ARTIKELN HANDLAR OM