Mel Gibson otrogen med porrdrottning

NÖJE

”Han är en fantastisk älskare”

HOLLYWOOD. Här är förklaringen till nyblivne pappan Mel Gibsons brytning med flickvännen Oksana Grigorieva.

Han var otrogen med porrfilmsmakaren Violet Kowal, 26.

Foto: DÄRFÖR BRÖT DE Oksana Grigorieva och Mel Gibson fick barn ihop i höstas – men gjorde nyligen slut. Nu avslöjas varför. En porrfilmsmakare har trätt fram som skådespelarens älskarinna. Foto: AP

Den 26-åriga porrproducenten som har bott i USA i tre år träder fram i National Enquirer och berättar om sin romans med stjärnan från ”Dödligt vapen”-filmerna.

Mel kan inte vara trogen, säger hon.

Violet Kowal hävdar att de från augusti till november i fjol låg med varandra åtta gånger i hans lyxvilla i Malibu och på hans kontor i Santa Monica.

”Bästa sex jag haft”

– Mel är en fantastisk älskare. Det var det bästa sex jag någonsin haft. Men jag gjorde slut eftersom det var för mycket drama.

– Mel blev mycket paranoid och fick svårt att koppla av eftersom han oroade sig över att bli avslöjad.

Sista gången de träffades var bara några veckor efter att Gibsons dåvarande flickvän, Oksana Grigorieva, 40, hade fött parets dotter – filmstjärnans åttonde barn – den 30 oktober.

– Mel och jag gick till hans kontor. Han sa åt mig att gå genom garageingången och möta honom vid hissarna.

Kowal, som driver porrfilmsbolaget Silver Blade Media, uppger att hon först träffade Gibson genom en gemensam vän som jobbade som filmstjärnans livvakt.

– Mel visste vad jag jobbade med och skämtade om det. Han kunde säga: ”När ska du låta mig regissera en av dina filmer? Du vet ju att jag är en bra regissör”, säger Kowal.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!