Nöjesliv på webben flyttar till Hultsfred

NÖJE

Håll dig ständigt uppdaterad genom redaktionen på plats

Det är dags för Hultfredsfestivalen igen och var skulle Nöjesliv på webben vara om inte där? Redaktionen kommer att vara på plats under hela festivalen för att ge läsarna senaste nytt, chatt och intervjuer med banden och en hel del annat.

Foto: Aftonbladets utsända i Hultsfred, från vänster: Nicklas Hermansson, Teresa Tingbrand, Frida Fager och Johannes Björklund.

De som av olika anledningar missar Hultsfred i år kan ändå ha stenkoll på vad som händer - via Nöjesliv på webben.

Från och med torsdag finns redaktionen på plats för att rapportera om vad som händer.

- Det kommer att chattas med aktuella artister som till exempel The Strokes, Lordi, Phoenix och Petter. Dessutom blir det Hultsfreds-tv med intervjuer med aktuella artister, säger Frida Fager som är chef för Nöjesliv på webben.

Förutom detta blir också bildextra från festivalen varje dag, och naturligtivs snabba uppdateringar om det allra senaste som händer.

- De som inte kunde eller fick åka till Hultsfred kommer att kunna ha stenkoll ändå via oss, säger Frida Fager som tycker det ska bli kul att se Lordis fyrverkerier på scen.

- Mest intressant ändå är jakten på Pete Doherty, det blir spännande att se om han kommer eller inte, säger Frida Fager.

Håll koll på Nöjesliv på webben så får du veta det och mycket mer.

Anna Lindström