Demi Lovato vägrade ta emot hjälp veckor innan överdosen

Flera personer i Demi Lovatos närhet försökte hjälpa henne med hennes missbrukarproblem flera veckor innan hennes överdos, det skriver TMZ. De försökte även övertala stjärnan att besöka en nykterhetsklinik för att bli av med problemen, men hon vägrade.

Det var under måndagen som artisten och skådespelaren Demi Lovato tvingades föras akut till sjukhus efter en misstänkt heroinöverdos. Senare kunde representanter för stjärnan berätta att hon vaknat upp och mådde bättre.

”Demi är vaken och med sin familj, som vill tacka alla för deras kärlek, böner och omtanke”, sa en representant för artisten då.

Men redan för flera veckor sedan uppmärksammade personer i stjärnans närhet henne på att de var oroliga för henne och ville att hon skulle checka in på en nykterhetsklinik för att få bukt med sina problem, det skriver TMZ.

Vägrade checka in på rehab

Enligt källor vägrade då Lovato att lyssna på det örat och fortsatte att festa, även om det för alla omkring henne var tydligt att hon behövde hjälp med sina missbrukarproblem.

Artisten har sedan tidigare en historia kantad av missbruk och så sent som förra månaden släppte hon nya låten ”Sober” (”Nykter”), där hon erkände ett återfall efter sex år som nykter.

Stjärnan har efter överosen tvingats att ställa in två spelningar och det är fortfarande okänt när hon kan tänkas uppträda igen.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN