Bradley Cooper är Lopez nye man

avSara Thun

Efter skilsmässan från Marc Anthony – nu har Hollywoodstjärnan börjat dejta igen

Foto: AP
Lopez och Cooper — låt oss föreslå smeknamnet Coopez — sitter här bredvid varandra på en modevisning förra hösten. Kanske var det då gnistan tändes?

Superstjärnan Jennifer Lopez,­ 42, har lagt skilsmässan från musikern Marc Anthony, 42, bakom sig. Nu har hon siktet inställt på en annan­ Hollywoodhunk – Bradley­ Cooper,­ 36.

Paret sågs avnjuta en middag tillsammans, bara han och hon, förra helgen på restaurang Per Se i New York. Middagen ska ha varit romantisk, rapporterar TMZ. Och ett ögonvittne bekräftar för sajten Hollywoodlife.com att paret verkligen var flirtiga.

Sedan Jennifer Lopez och Marc Anthony meddelade att de skulle skiljas den 15 juli, efter­ sju år och två barn tillsammans, har det spekulerats vilt kring uppbrottets­ orsak. Båda säger­ dock själva att beslutet var gemensamt­ och att det inte hänt något speciellt.

– Ibland fungerar det inte och det är tråkigt. Men jag är optimistisk till kärleken. Jag tror på kärleken… Den är fortfarande min högsta­ dröm, sa J Lo till Vanity Fair efter­ skilsmässan.

Och kanske bultar hennes hjärta­ redan extra hårt för en viss ”Baksmällan”-skådis. Att döma av Bradley Coopers ex-kärlekar skulle i alla fall kända, mogna

J Lo kunna vara ett passande partnerval. Bradley har bland annat dejtat Jennifer Aniston, 42, Renée Zellweger,­ 42 och Denise Richards,­ 40.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!