Här är familjens privata hyllning till Bobbi Kristina

”En hyllning till vår prinsessa”

Den 26 juli var Bobbi Kristina Browns tragiska död ett faktum.

Nu sprids familjens rörande hyllningsvideo till henne på internet.

”Farväl för nu”, lyder den känslosamma hälsningen.

I juli dog Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown. Då hade hon legat i koma i drygt sex månader efter att ha hittats medvetslös i ett badkar. Hon blev 22 år gammal.

Nu sprids minnesvideon som visades på den privata begravningsceremonin i St James Methodist-kyrkan i Alpharetta, Georgia på nätet, skriver TMZ.

Filmen är producerad av skådespelaren och regissören Tyler Perry, vän till familjen Houston-Brown. Förra veckan postade han videon på sin Facebooksida.

”Ska försöka sprida min kärlek”

”Familjen Houston undrade om jag ville dela med mig av den här hyllningen som jag satte ihop till Bobbi Kristinas privata begravning. Å familjen Brown och Houstons vägnar vill jag tacka er alla för era böner och ert stöd. Gud välsigne er”, skriver han.

Videon inleds med texten ”En hyllning till vår prinsessa” och fortsätter sedan med några ord från Bobbi Kristina själv:

”Jag hoppas ni känner min kärlek, min smärta, min skönhet, min vånda och välsignelse vid alla tillfällen. Ingen förstår mig. Och jag förväntar mig inte att de ska det, men jag ska försöka sprida min kärlek och min historia med ord och den gåva i form av en stark röst som min mamma gett mig.”

”Farväl för nu”

Till tonerna av Whitney Houstons ballad ”You were loved” visas sedan ett bildspel på Bobbi Kristina, med bilder på henne som liten flicka, som tonåring och och foton tagna kort innan hon dog. Bilderna visar henne också kärleksfullt omfamnad av sin mamma och pappa.

Hyllningen avslutas med orden: ”Farväl för nu”. I skrivande stund har videon delats över 70 000 gånger.

Bobbi Kristina är begravd bredvid sin mamma och morfar i Westfield, New Jersey.

Publisert: