Kungen tar hand om något kungligt

Publicerad 2012-03-03

Sean Banans trumfkort – en hyllning till prinsessan Estelle

Ingen trodde att det kunde bli galnare.

Då plockar Sean Banan fram ett trumfkort.

Prinsessan Estelle.

I Växjö kom han in på en flygande matta och stal ­hela showen framför ögonen på artister som The Moniker och Afro-Dite.

I kväll chockar han tv-­tittarna igen med ett ess i rockärmen.

Med sig på scenen har ­Sean Banan nyfödda prinsessan Estelle – eller okej, en docka föreställande kronprinsessan Victorias och prins Daniels kärleksbarn.

– Det här är en otroligt vacker dam, som har kommit till i den här världen. Det är den största gåvan, jag vill hylla Victoria och ­Daniel. Och nu är jag barnvakt åt Estelle, säger Sean Banan efter genrepet i går.

”Vaknade till på scen”

Han tror inte att kunga­familjen tar illa upp för att han lånar deras senaste tillskott.

– De kommer att bli otroligt glada att hon är i så ­goda händer. Jag visar henne ­kärlek, och visar kunga­paret kärlek. Här har vi ­något kungligt och här har vi något kungligt som tar hand om något kungligt. ­Alla är vi kungar i Sverige, säger han och pekar på sig själv.

Vad betyder Estelle för dig?

– Hon ger mig kärlek, all kärlek är betydelsefull. Jag vill visa henne för Sverige. Det är väldigt kul för henne men hon är ganska trött nu och sover. Hon vaknade till lite när vi var på scenen och fick se att ”wow, svenska folket älskar mig”. Bra Estelle, de älskar mig också, ­säger han.

”Behöver en tvist”

Och som om en prinsessa inte vore nog har Sean ­Banan också smyckat sin kungaklädsel med en medalj föreställande producenten Christer Björkman.

– Nu ska du bli adlad till schlagervärlden, spiritus, sankt bananus, amen, varsågod, nu är du också officiellt bananifierad. Och nu är du en i schlagervärlden och måste visa uppskattning för Christer Björkman som har givit oss allt det här, halleluja, halleluja, halleluja, ­säger han och kysser medaljen.

Top Cats tror att Sean ­Banans vapen kan ta honom till final.

– Jag tycker det är bra, han är en kul kille. Det är ju många som sett det han gjorde sist, så han behöver nog en twist till om han ska vinna, säger gitarristen Fredrik Lilja.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln