Anders och Nour gör ett eget bidrag

avFrida Söderlund, Torbjörn Ek, Robin Lorentz Allard

Driver med kändisar som vägrar ställa upp i Melodifestivalen

1 av 6
Anders Jansson och Nour El Refai

ÖRNSKÖLDSVIK. De driver med artisterna som aldrig får ­frågan om att vara med i Melodifestivalen.

I morgon gör Nour El Refai och Anders Jansson en ­mellanakt i form av ett ­nionde bidrag, kan Nöjes­bladet avslöja.

De kommer inte bara att programleda, de kommer också att delta.

Nöjesbladet kan avslöja att Nour El Refai, 26, och Anders Jansson, 46, kommer att göra en mellanakt i form av ett ­nionde bidrag i morgon kväll. Enligt källor ska de framföra låten ”Om dom hade ringt” av musikduon Harmony Död, något som bekräftas av programledarna.

– Det är en av de första grejerna man kommer på att man måste få göra parodi på. Det är så kul att spela musiker ­eftersom man inte är det själv, säger Nour El Refai.

”För coola för allting”

I låten driver duon med de artister, skådespelare och ­komiker som förkastar Melodifestivalen, men som egentligen aldrig får frågan om att få vara med.

– Idén kom upp från den grupp kändisar som säger ”den där skiten gör inte jag, jag tackar nej till sånt som Melodifestivalen”, de som är lite för coola för allting. ­Vissa känner ju att de inte vill vara med, men sedan finns det ju dem som säger så bara för att ingen ringt dem, säger El Refai.

”Väldigt rolig”

Programledarna hoppas att mellanakten ska locka till skratt och kanske till lite igenkänning.

– Den är väldigt rolig och udda i temperatur, i och med att vi sitter som en lite folkduo på scenen. Den är rolig att göra, säger Anders Jansson.

ARTIKELN HANDLAR OM