Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

Här krossar Sanna Nielsen riktiga hjärtan i sin video

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Här krossar Sanna Nielsen, 29, riktiga hjärtan i sin nya musikvideo.

– Det ska kännas ”don't mess with me” liksom, säger hon.

Når Melodifestivalvinnaren ”Undo” blir till musikvideo vill Sanna Nielsen behålla enkelheten från scenshowen utan att upprepa sig. Nöjesbladet fick vara med under delar av inspelningen.

– Videon ska förstärka den styrkekänsla som jag känner att låten har. Texten i sig är ju sorglig, men för mig så är låten styrka och pondus. Den känslan ska vi förstärka med massor av effekter. Det är mycket konstiga saker som händer, men väldigt häftiga saker. Vi ska frysa hjärtan och blommor som sen ska sprängas och explodera, säger Sanna Nielsen.

Bland annat krossas riktiga grishjärtan som först frysts ner för att ge rätt effekt.

Så du krossar riktiga hjärtan alltså?

– Ja, precis. Det ska kännas ”don't mess with me” liksom, säger hon.

I videon, som har premiär på Nöjesbladet.se i dag, sjunger Sanna Nielsen den nya textversionen av ”Undo” där låtskrivarna på två ställen petat in ordet ”love” för att få till den mer grammatiskt korrekta textraden ”undo my love”.

– Det är kompositörerna som valt att göra så. De har väl tagit till sig en viss kritik någonstans tror jag, att folk har reagerat på ”vad är det som sägs”, så därför gjorde de så.

Hur tänkte du när de ville ändra?

– Om jag ska vara helt ärlig så tyckte jag från början att det var väldigt bra som det var, men jag har full förståelse att det ändras så att ingenting ska kunna missförstås. När det är en så liten förändring som knappt hörs då är det ingenting att tänka på som sångerska. Och ”love” är ett väldigt skönt ord att sjunga dessutom.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen