Stor polisinsats vid Chris Browns hus

Av: Erik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 10

En stor polisinsats befann sig under tisdagen utanför världsstjärnan Chris Browns hus.

Enligt TMZ ska artisten pistolhotat en kvinna.

Efter flera timmar instängd lämnade Brown huset och greps av polisen.

Tidigt på tisdagsmorgonen ringde en kvinna till polisen då hon ska ha blivit pistolhotad av artisten Chris Brown, 27. Det skriver sajten TMZ.

Polisen kom till platsen vid tre på morgonen, lokal tid, och hade högsta prioritet på ärendet.

Vad som ligger bakom det påstådda pistolhotet är inte helt klart.

Men kvinnan, som uppges vara vinnaren av Miss Kalifornien 2016, Baylee Curran sa till TMZ att Brown dragit fram en pistol när hon beundrade ett halsband. Artisten ska dessutom försökt få henne att skriva på ett papper om tystnadsplikt. Något som Curran vägrat och lämnat huset.

De båda har tidigare umgåtts och Curran säger i intervjun att hon tycker om Chris, men att han vid tillfället verkade påverkad.

Ingen skadad fysiskt

Under flera timmar befann sig Chris Brown instängd i sitt hem och svarade inte på polisens försök till kontakt.

Enligt källor till TMZ ska artisten kastat ut en väska innehållande droger och vapen.

Till sist anlände Browns advokat och timmeslånga förhandlingar sattes igång. Vid tre tiden på eftermiddagen, lokal tid, lämnade stjärnan sitt hem odramatiskt. Brown greps misstänkt för misshandel med dödligt vapen och togs med till polisstationen.

Inga personer ska ha skadats fysiskt.

Försvarade sig på Instagram

På sin Instagram publicerade Chris Brown flera videoklipp där han säger att han sovit hela dagen. Samt att han vaknade och upptäckte att det var poliser och polishelikoptrar utanför huset.

– Vad vill ni mig? Jag håller mig ur vägen, tar hand om min dotter och jobbar. Jag är för trött för att ta hand om den här skiten nu, säger han i videon.

Han säger också att han blir orättvist behandlad av polisen - då de inte agerar när han anmäler stalkers men att de är snabbt på plats när någon anmäler honom.

Artisten tar även upp ”Black lives matter”-rörelsen och nekar till påståendet att han skulle ha barrikerat sig.

– Jag har inte gjort ett skit. Jag kommer inte göra ett skit. Ni kan inte leka med mig som att jag är en galen bov. Ni gör mig galen, säger han i videon.

Stämd efter klubbskjutning

På kort tid har artisten förekommit i flera polisärenden.

I somras spårade Chris Browns vistelse i en lyxvilla i Ibiza ur. Då lämnade han huset fullt med kiss och spyor, enligt uppgifter ska någon även kastat knivar och skurit sönder väggen. Hyresvärden krävde senare artisten på en halv miljon kronor.

Dessutom blev världsstjärnan nyligen stämd av den före detta skivbolagsdirektören Marion ”Suge” Knight. Detta då Knight sköts sju gånger under en fest på nattklubben 1Oak i Hollywood som Brown var värd för.

Chris Brown dömdes år 2009 för att ha misshandlat sin dåvarande flickvän Rihanna.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN