Anton Ewald, 22, har förlovat sig

avTorbjörn Ek

Friade till kärleken Victoria Fajardo, 32, under söndagen

Anton Ewald har förlovat sig.

Kärleken Victoria Fajardo avslöjar på instagram att han friade under söndagen.

– I dag sa jag ja till den mest fantastiska människan, skriver hon.

Anton Ewald.

Anton Ewald, 22, har träffat kärleken.

På instagram har artisten publicerat en bild på sig själv tillsammans med Victoria Fajardo, 32, med texten ”day date” och en hjärtsymbol.

Victoria Fajardo är amerikan, från Miami, och driver produktionsbolaget Zen Gods, men har enligt uppgifter till Nöjesbladet nyligen flyttat till Sverige för Antons skull.

Hon är lite mer rakt på sak på instagram. Där har hon lagt upp flera bilder på Anton och avslöjar också att de har förlovat sig.

Under en bild av Anton Ewald som hon publicerade under söndagen skriver hon ”min fästman”.

Anton: ”Jag älskar dig”

En annan bild som Victoria Fajardo också publicerade under söndagen visar hur Anton håller hennes hand och visar upp en stor förlovningsring.

Där skriver hon: ”Och den här gamlingen finns inte längre på marknaden. I dag sa jag ja till den mest fantastiska människan”. Till det lägger hon också en skämtsam hashtag som översatt blir ”Fröken Ewald om man vill vara fräck”.

Intill samma bild har Anton Ewald kommenterat ”Te amo”, jag älskar dig på spanska.

Inlägget fylls nu av gratulationer till det lyckliga kärleksparet och bland annat har Antons goda vän som han coachade i årets Melodifestivalen Wiktoria Johansson skrivit ”Herregud, gratulerar!”.

När Nöjesbladet når Anton Ewalds manager Magnus Enbacka under måndagseftermiddagen bekräftar han kärleksparets förlovning.

– De är jätteglada så klart, men vill inte säga något mer än så. De vill bara få vara lite lyckliga för sig själva just nu, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM