Rapparen hyllas av Zlatan

avLouise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

Sänder beröm till Abidaz via sms

1 av 2 | Foto: Robin Lorentz-Allard
Abiel Ghebrehiwet "Abidaz"

Zlatan tycker om rapparens Abidaz låtar.

Han och John Guidetti har fått skivan i förväg och skickar beröm via sms.
– De skrev att den var monster och att de älskar den, säger Abidaz.

Rapparen Abiel ”Abidaz” Ghebrehiwet släpper nytt album trots att han sagt att han inte ska släppa mer musik efter första plattan som kom ut år 2013.
– Jag spelade in mycket låtar för skojs skull. Sen blev det så bra och så stor förfrågan från fans och jag behövde försörja mig själv igen. Jag har fått ett till barn. Men för mig är det inte som en till skiva. Det är mer en fortsättning på den förra, säger han.

Smsar med Zlatan

Ett av Abidaz fans är självaste Zlatan. Han och John Guidetti ska ha frågat om ny musik via Sami Daniel Rekik ur bandet Medina.
– Zlatan sa att han är ett stort Abidaz-fan så jag skickade nya skivan till honom och John Guidetti. Så fick jag tillbaka på sms att den var monster och att de älskar den.

Abidaz hoppas att nya skivan ska hjälpa svenska landslaget i EM att tagga till.
– Jag hoppas att de vinner matchen efter att ha fått min skiva.

Vad tror du att Zlatan gillar med skivan?
 

– Jag är ganska ärlig. Jag gör ingenting med min röst. Jag förvränger den inte eller försöker låta som något annat. Jag gör ärlig musik från hjärtat så det brukar ofta gå in i andras hjärtan.

Han fortsätter:

– Det Zlatan gillar, gillar väl alla?

Planen nu är att bege sig ut på turne och därefter lämna rampljuset. En tredje skiva kommer inte komma. Frågan är vad som händer om Zlatan smsar och säger att han vill ha ny musik?
– Ja men då fixar jag det. Jag har hur många låtar som helst som de inte hört. Zlatan kan få låtar, det är inga problem. Landslaget kan få en egen liten skiva, säger han.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM