Jag hade sex med min fotbollstränare

NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

1 av 3

”Vi låg i samma säng under en fotbollscup”

FRÅGA: Jag är 19 år och kär i tränaren på min på fotbollsklubb. Han har fru och fyra barn i min ålder. Första året var vi bara vanliga kompisar, snackade lite och så, men inget mer. Jag hade ingen tanke på att jag skulle bli kär i honom. Men året därpå krånglade vi ihop oss. Vi låg i samma säng under en fotbollscup. Men det hände inget - inget sex. Sedan den natten hände det något med mig. Jag känner något konstigt i mig varje gång jag träffar mannen. Under de följande två åren flörtade vi med varandra. Och för någon månad sedan älskade vi med varandra för första gången. Det var helt underbart. Han har berättat för mig att han älskar mig och att han inte känner något för sin fru. Nu funderar vi på att lägga ner allt. Men det är svårt för oss båda. Vi kan inte låta bli varandra när vi ses. Ingen vet om våran relation till varandra. Vad ska jag göra? Jag känner hela hans familj och bor i en mindre stad. /Miss Zlatan

Noja dig inte över henne i onödan - det är med dig han vill ligga

OLLE SVARAR: Jag respekterar att du är kär så klockorna stannar. Det går aldrig riktigt att bestämma vem vi bli kär i. Gubben du träffar däremot är en lurfarbror. Han borde veta bättre. Han borde hållit labbarna i styr. Vad är det för stil att fucka upp din skalle, smyga ner i din binge och utsätta dig för eventuell social katastrof? Det är på gränsen till kriminellt. Mitt råd till dig är du att denna dag ber honom lämna idrottsföreningen. Hota med att du kommer att berätta allt annars. Du kan även själv lämna idrottsföreningen. Men du har inte gjort något fel och bör egentligen inte ändra ditt liv. Det är gubben som är en lurfarbror. Fortsätter ni att träffas kommer det bara att sluta med skandal, skilsmässa och tråkigheter. Detta kommer att göra dig mycket olycklig och din närmaste framtid kommer att bli minst sagt komplicerad. Jag vet att mina råd strider mot vad hela din kropp och hjärna säger men lyder du mitt råd lovar jag dig en mycket bättre framtid.

UPPDATERAT: Det riktigt brakade till i Doktorns brevlåda efter detta råd publicerades. Ett 50-tal herrar (Det var endast herrar som hörde av sig) tyckte att rådet var uselt. Deras poäng var att ”livet är inte så enkelt”, åldern är ett bara en siffra” eller att undertecknad är en ”idiot” och ”politisk korrekt”. Vana läsare vet liknande spörsmål har dykt upp förr och att undertecknad inte direkt sitter på en moralisk tron men att i just detta fall bör relationen avslutas och lurfarbrorn bör skämmas.

Vill härmed även i punktform förtydliga mitt råd. Alltså. Därför bör hon genast lämna fotbollstränaren:

1. Han är en gift man i ledarposition.

2. Som äldre fotbollstränare/lärare bör man veta att det inte är okej att smyga ner i elevers sängar även om de är heta och ger inviter.

2. Uppdagas relationen blir det en social katastrof för båda. 

Jag älskar debatt och att ni kommer med intressanta inspel. Ge gärna era åsikter i kommentarsfältet nedan så fler nås av era visdomar.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla doktorn bums på [email protected]

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Klick!