Här förälskar sig Spears i Sverige

NÖJE

Efter tur i skärgården: En av de vackraste platserna på jorden

1 av 3
Ohoy, Britney! Vid sextiden på kvällen lämnade stjärnan och hennes sällskap Skeppsholmen för en skärgårdstur.

Lunch med sönerna, en exklusiv båttur i skärgården och avslutning i Max Martins studio.

Britney Spears har bara gott att säga om Sverige.

– Det är en av de vackraste platserna på jorden, skrev stjärnan efteråt.

Efter en intensiv period med tre shower på fyra dagar hade Britney Spears, 27, i går äntligen tid att se sig omkring i Stockholm.

Under de dagar som hon har uppträtt i Sverige har hennes barn Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, befunnit sig hos sin pappa, Britneys ex-make Kevin Federline, 31, som bor på ett annat hotell i Stockholm.

Men i går var det mammas tur att umgås med sönerna.

Klockan 12 anlände en svart Mercedes-van med tonade rutor vid entrén till Grand hôtel. Personal bar ut sönerna och sedan vidare in till Britney.

Skrattade och pratade

En timme senare slog sig familjen ner för att äta på hotellets restaurang Verandan där de hade utsikt över Stockholms ström.

De skrattade och pratade med varandra oavbrutet under den en timme långa lunchen.

Efter att de tillbringat lite kvalitetstid i Britneys svit rullade de svarta Mercedes-bilarna återigen ut från garaget. Sean, Jayden, Britney och delar av hennes management steg ombord på en stor överbyggd motorbåt.

Vid sextiden på kvällen lämnade de kajen på Skeppsholmen. Ett företag som specialiserat på exklusiva skärgårdsturer guidade runt Britney och hennes söner bland kobbar och skär.

Knappt två timmar senare hoppade familjen i land på Nybrokajen snett mitt emot Dramaten. Där väntade samma svarta van och körde dem den korta sträckan tillbaka till Grand.

Åkte till Max Martin

Men dagen var långt i från över för popprinsessan. Efter att ha lämnat sönerna till barnflickorna åkte hon återigen i väg till vännen och låtskrivaren Max Martins studio. De har starka band sedan han skrev hennes genombrottslåt ”(Hit me) Baby one more time” 1999.

– Åkte på en båttur med mina pojkar. Sverige är en av de vackraste platserna på jorden. Tillbaka i studion med Max, skrev hon på sin Twitter sent i natt.

Men om hon och Max Martin spelar in nya låtar ihop vill hon inte avslöja när hon i kort klänning och solglasögon halv ett på natten lämnade lokalen.

Nöjesbladets fråga möttes med tystnad.

Helsingfors väntar

Inte heller Max Martin vill kommentera vilka projekt de två har på gång.

I dag åker Britney Spears till Helsingfors för att uppträda. Men enligt källor till Nöjesbladet återvänder hon igen. Hon kommer att stanna i Sverige sammanlagt tolv dagar.

Lotta Glimstedt