Bianca Ingrossos oro: ”Väldigt känsloladdat för mig”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bianca Ingrosso talar för första gången ut om tuffa tiden under uppväxten.

Men hon är nervös för att få kritik och elaka kommentarer.

”Det är läsigt för mig att blotta mig på detta sättet”, skriver hon i ett ärligt inlägg på sin blogg.

I morgon debuterar Bianca Ingrosso, 23, som sommarpratare i anrika programserien ”Sommar i P1”.

Och premiärnerverna börjar smyga sig på.

Bianca Ingrosso, som avslöjat att programmet kommer handla om hennes föräldrars uppslitande skilsmässa, skriver på bloggen om känslorna:

”Jag tror jag bara är helt enkelt är lite nervös att jag nu vågat öppnat upp mig såhär. Saker jag har haft inom mig ska nu nås ut till miljoner lyssnare och det är endast värt det om det gör att jag i min tur kan hjälpa någon där ute. Så jag håller tummarna för att folk förstår och respekterar att detta är mitt liv, min resa, mina upplevelser, mina strider och min verklighet”, skriver hon.

Bianca Ingrosso poddar, bloggar och delar öppenhjärtigt med sig av sin vardag i tv-serien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5. Men föräldrarnas skilsmässa har hon inte velat prata högt om. Förrän nu.

Berättar om skilsmässan

– Jag kommer prata om den resa som lett till den jag är i dag. Att mycket av den jag är i dag är på grund av hur jag var som barn och vad jag gått igenom. Att växa upp i en ganska grov skilsmässa, framför svenska folket där många hade åsikter och velat lägga sig i, ledde till att jag fick bulimi och ett ganska starkt självhat och hur jag tog mig ur det på något sätt och vart jag är i dag, säger hon till Nöjesbladet i samband med presskonferensen där årets sommarvärdar presenterades.

På bloggen ber hon nu läsarna att vara sparsamma med eventuella kritiska kommentarer.

1 av 3 | Foto: Magnus Sandberg
Bianca Ingrosso.

”Detta sommarpratet har varit väldigt känsloladdat för mig att både skriva och spela in och jag ber er att visa hänsyn och respektera genom att inte ge kritik ifall ni skulle ha någon”, skriver hon och fortsätter:

”Det är läskigt för mig att blotta mig på detta sättet och jag kommer att ta det hårt ifall folk väljer att misstro eller göra egna tolkningar av det jag säger i pratat, som många tenderar att göra i andra fall när jag uttalar mig om något”.

Hoppas fler känner igen sig

Samtidigt ser hon fram emot att få ut sitt avsnitt – och tror att många kommer kunna känna igen sig i hennes berättelse.

”Jag återspeglar händelser i mitt liv som jag tror att många där ute kan känna igen sig i. Ser så mycket fram emot att ni ska få lyssna och är så tacksam än en gång att jag fått den stora äran att få göra detta.”

Bianca Ingrossos sommarprat sänds den 24 juni i P1.

Publicerad:

LÄS VIDARE