Bikinimodell död i bilkrasch

1 av 2 | Foto: INSTAGRAM
Bree Keller.
NÖJE

Den 22-åriga australiska modellen Bree Keller ska ha dött omedelbart när bilen hon färdades i kraschade och fattade eld.

Ytterligare två män rapporteras ha dött i olyckan som inträffade i centrala Sydney.

”Hon var flickan jag skulle bli gammal med”, skriver Kellers pojkvän på Instagram.

Det var för en vecka sedan som Bree Keller, 22, efter en utekväll i Sydney, tackade ja till att få skjuts hem av tre män i en lyxbil värd närmare 1,6 miljoner kronor, rapporterar The Mirror.

Bilen, en Nissan GT-R R3, som kan komma upp i en hastighet på över 300 kilometer i timmen, ska ha köpts bara sex dagar innan olyckan.

Föraren uppges ha tappat kontrollen så att bilen voltat och sedan landat på taket. Enligt uppgift var Bree Keller och två av männen medvetslösa när fordonet fattade eld. Räddningstjänst lyckades få ut den fjärde passageraren ur bilen innan den övertändes. Bree Keller, och de andra männen, två bröder, ska ha dött omedelbart på plats.

Familjen: Hon kände inte männen

Polisen känner till namnen på offren. De har dock inte lyckats identifiera kropparna på grund av de svåra skadorna. Men Kellers familj har kommenterat dödsfallet i media. Enligt familjen ska Bree Keller inte ha känt de övriga männen i bilen.

– Det är en fruktansvärd förlust för oss, säger Kellers styvpappa i en känslosam tv-intervju, enligt The Mirror.

– Bree var en väldigt attraktiv flicka, både på insidan och utsidan. Hon har aldrig haft problem. Det var en fröjd att få vara med henne och hon hade många vänner.

Även Kellers pojkvän sörjer henne.

”Min värld har rasat samman nu när jag förstår att jag aldrig kommer få träffa dig igen. Du är det bästa som någonsin hände mig”, skriver han på Instagram.

Mannen som överlevde olyckan fördes direkt till sjukhus. Han ska ha kraftiga brännskador, men hans tillstånd uppges vara stabilt. Enligt The Mirror ska någon av bröderna ha kört bilen. Vad som orsakat olyckan är ännu oklart.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sydney

Bilar