Kändisarna: De vill vi pussa och piska i påsk

”Kul att se Pernilla Wahlgrens pojkvän lite svartsjuk”

Vem skulle du vilja pussa respektive piska i påsk?

Aftonbladet ställde frågan till en rad svenska kändisar, och det blev spridda skurar till svar.

– Jag vill pussa Pernilla Wahlgren för att det vore kul att se hennes pojkvän Christian Bauer lite svartsjuk, säger Edward af Sillén.

Knut Knutson.
Knut Knutson.

Knut Knutson, konsthandlare och ”Antikrundan”-profil

– Jag pussar gärna min fru i påsk. Vi ses rätt sällan för jag ligger rätt mycket ute på vägarna i veckorna för att ta in objekt till våra kvalitetsauktioner på Uppsala Auktionskammare.

– Piskar gärna Putin i påsk. Kommentarer överflödiga.


Maria Montazami.
Maria Montazami.

Maria Montazami, Hollywoodfru

– Jag vill pussa min dotter Sara och hennes blivande man Diego som ska gifta sig i varma, härliga Cabo San Lucas i Mexiko. Jag vill önska dem ett långt och lyckligt äktenskap.

– Däremot vill piska alla egoistiska människor som inte tänker på andra utan bara sig själv. Jag tänker såklart på kriget och allt tråkigt som händer.


Tony Irving.
Tony Irving.

Tony Irving, domare i ”Let’s dance”

– Jag vill pussa David Hellenius eftersom jag satt och kollade på ”Masked singer” och han pratade så ofta om mig. David måste verkligen sakna mig. Vi hade ju ett förhållande i 15 år!

– Sedan vill jag piska varenda jävla idiot som har kritiserat Aron Andersons medverkan i ”Let’s dance”. Ärligt talat borde de skämmas för sina elaka och idiotiska beteenden samt brist på kunskap och medmänsklighet.


Lisa Ekdahl.
Lisa Ekdahl.

Lisa Ekdahl, artist

– Jag skulle nog både vilja pussa och piska mig själv i påsk. Anledningen till det är att jag älskar mig själv men jag är också väldigt sträng mot mig själv. Jag ger mig både lite ris och lite kärlek.


Bianca Kronlöf.
Bianca Kronlöf.

Bianca Kronlöf, skådespelare och komiker

– Jag vill pussa min sambo Petter i påsk eftersom han är så snäll. Sedan vill gärna piska mig själv då jag verkligen måste ta tag i min mejlkorg.


Jasmine Takács.
Jasmine Takács.

Jasmine Takács, ”Let’s dance”-profil

– Jag vill pussa min kille i påsk, men han är i New York så jag kan inte träffa honom nu. Men det jag verkligen velat. Annars får jag pussa på min bästa kompis Aaron. Men ska vill också piska Aron Anderson som jag dansar med så han tränar ännu mer.


Anders Bagge.
Anders Bagge.

Anders Bagge, artist, producent och ”Idol”-domare

– Jag vill pussa alla nosar i familjen och min vackra fru. Men jag vill piska på mig själv så att jag ska ge fasiken i alla chokladägg.


Edward af Sillén.
Edward af Sillén.

Edward af Sillén, manusförfattare, regissör och tv-profil

– Jag vill pussa Pernilla Wahlgren för att det vore kul att se hennes pojkvän Christian Bauer lite svartsjuk. Haha! När det kommer till att piska någon väljer jag mig själv eftersom jag som vanligt inte är bra nog.


Edvin Törnblom.
Edvin Törnblom.

Edvin Törnblom, programledare och komiker

– Jag vill pussa alla påskkycklingar och min mamma. Men min pappa har varit stygg så honom vill jag piska i påsk. Gud, så konstigt det här blev…


Kikki Danielsson.
Kikki Danielsson.

Kikki Danielsson, sångerska

– Då pussar jag på mina tre ljuvliga pojkar till barnbarn, de får varsin puss i påsk. Men jag vill nog inte piska någon alls, det har jag aldrig gjort. Det skulle vara Putin då, men det vågar man ju knappt säga.


Lina Hedlund.
Lina Hedlund.

Lina Hedlund, artist

– Just nu vill jag pussa William Spetz för jag var på hans föreställning igår och tycker han är helt briljant och genialisk. Det finns bara en piska i hela världen just nu, och det är Putin.


Casper Janebrink.
Casper Janebrink.

Casper Janebrink, sångare i Arvingarna

– Jag vill pussa mina barn, jag har ju gått igenom en skilsmässa och det är såklart aldrig roligt att skiljas. All kärlek till Alice och Felix.

– Däremot vill jag piska på min bror så han bygger klart sitt hus så han kan flytta in där med sin son. Han behöver få en liten piska. Bygg klart nu!


Emma Molin.
Emma Molin.

Emma Molin, skådespelare och komiker

– Gud vad svårt. Men jag vill alltid piska Christopher Garplind som jag jobbar med i radio för jag tycker han ska sträcka upp sig och vara lite snällare. Men jag vill också pussa på honom.


Per Ragnar,.
Per Ragnar,.

Per Ragnar, skådespelare

– Jag vill pussa Ukrainas president och jag vill piska Putin. Det kanske inte är så originellt, men det finns ju inga andra svar denna lidandets påsk.


Malou von Sivers.
Malou von Sivers.

Malou von Sivers, TV4-profil

– I påsk vill pussa min älskade man Sten som varit ett ovärderligt stöd under tiden jag varit skadad och jag väljer att piska Putin.


Anders Pihlblad.
Anders Pihlblad.

Anders Pihlblad, TV4-profil

– Jag vill såklart pussa maken och mina barn. Och så personalen på mammas äldreboende som gör ett så fantastiskt arbete.

– Jag vill piska mattorna i stugorna på landet. Vi har inte orkat ta tag i vårstädningen ännu och de behöver få sig en omgång.

Publisert:

LÄS VIDARE