Alessandro ”Alesso” Lindblad

Alesso sålde huset – för 58 miljoner kronor

Svenska dj:ns vinst: fyra och en halv miljon

Av: 

Torbjörn Ek

Alesso.
Alesso.

NÖJE

Alesso, 30, har sålt lyxvillan i Los Angeles.

Den svenska dj:n fick visserligen pruta lite på utropspriset – men gjorde ändå en rejäl vinst.

Alessos lyxvilla i Los Angeles dyker upp i nya säsongen av ”Selling sunset” på Netflix. Lyan, i Los Angeles-stadsdelen Studio City, visas upp i mäklarserien och den ansvariga mäklaren berättar att utropspriset är satt till 6 495 000 dollar, motsvarande 59,5 miljoner kronor. Anledningen till att han ville sälja är enligt mäklaren att han vill flytta till en annan del av Los Angeles, ”The Hills”, stadsdelen Hollywood Hills, för att bo mer centralt.

Alesso har sålt lyxvillan i Los Angeles-stadsdelen Studio City
Alesso gjorde en vinst på 4,5 miljoner kronor när han sålde lyxvillan som nu syns i nya säsongen av ”Selling sunset” på Netflix.

I serien syns att han redan flyttat ut från villan, som har sex sovrum, åtta badrum och två terrasser, varav en med pool och bubbelpool. Både i vardagsrummet och på en av terrasserna finns eldstäder och i trädgården finns en fristående bastu. Till det största sovrummet hör två separata klädkammare, med tillhörande badrum, så att eventuella spekulanter inte ska behöva hänga sina kläder på samma hängare som en eventuell partner. Och inte heller behöva slåss om morgontoaletten.

Ägde huset i två år

När huset lades ut till försäljning, i början av maj i år, rapporterade dessutom flera amerikanska sajter att villan, som är på 612 kvadratmeter, har biograf, gym, ett säkerhetsrum och garage stort nog för tre bilar. När Alesso flyttade in lät han också installera ett specialbyggt ljudsystem i hela fastigheten och uppgraderade också säkerheten.

– Vi sålde det här hemmet till vår klient för flera år sedan och han har bara gjort det bättre, sa mäklaren och ”Selling sunset”-profilen Jason Oppenheim till Los Angeles Times i samband med att villan åter lades ut för försäljning före sommaren.

Sex sovrum och åtta badrum. Alessos köpare fick också två separata klädkammare med tillhörande badrum till det stora sovrummet.
Eldstad, pool och bubbelpool på den nedre terrassen i villan som Alesso nu har sålt med miljonvinst.

Den fjärde säsongen av ”Selling sunset” spelades in tidigare i år och nu visar det sig att Alesso fått villan såld sedan inspelningen. Dock blev han tvungen att pruta lite på utgångspriset och sålde den för 6 350 000 dollar, enligt Realtor.com, motsvarande drygt 58 miljoner kronor.

Men Alesso lär inte deppa ihop för det. Den framgångsrika svenska dj:n köpte huset 2019 för 53,5 miljoner så han gjorde fortfarande en rejäl vinst.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

GUIDE: Vinterns hetaste tv-serier

ÄMNEN I ARTIKELN

Alessandro ”Alesso” Lindblad

Selling Sunset

Netflix