”Meat Loaf” Michael Lee Aday

Chatta: Så minns vi Meat Loaf

Av: 

Aftonbladet Nöje

NÖJE

Meat Loaf är död.

Dela med dig av dina minnen av artisten!

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

CHATTA: Hur minns du Meat Loaf?

Skriv inlägg
 • Helt fantastisk artist. Tänk vilka spelningar han och alla andra musiker som lämnat jordelivet kommer att ha tillsammans.

  RIP

  Anna
 • Andreas Hansson

  Nu rundar vi av chatten. Tack för dagens alla fina inlägg. På slutet blev det lite vaccinationssnack, ändå relevant att kunna diskutera de nya uppgifterna också även om vi behöver understryka att det inte är bekräftat ännu så är det ett faktum att många stora stjärnor dött med sjukdomen i kroppen. Det är uppgifter av intresse i nyhetsrapportering men där vi behöver mer information innan vi kan dra ordentliga slutsatser.

  Har försökt ta med åsikter åt olika håll i alla fall. men missa inte fokus med chatten: alla de fina meddelandena om vad Meat Loaf betytt för många av er läsare. Bjussigt att ni ville dela med er!

  Ta hand om er och ha en trevlig helg!

  /Andreas

 • Kan ni lägga ner med att alla kändisar dör i covid! Bara propaganda att folk ska vaccinera sig.

  Enligt en annan mediatidning så dog över 500 efter att ha vaccinerat sig och "bara" runt dryga 230 personer som var ovaccinerade av dryga 740 personer.

  Mer vaccin= Nej Tack.

  Lasse
 • Han o speciellt hans största låt, I will do anything for Love, sjöng man ju på alltid. Han hade verkligen en speciell röst. RIP

  Christina Sangaly Sjöstrand
 • Ja du Z. Man blir matt av att se inlägg från foliehattar som dig. Att välja att inte ta vaccinet som ändå finns är otroligt korkat. Men du har säkert inte legat inne på iva och känt paniken att inte kunna andas. Som att vara fast under vattenytan. Att välja risken för att känna detta är idioti. Men du Z, det drabbar nog inte dig? Det var nog bara meatloof som var klen?

  Ulfson
Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

”Meat Loaf” Michael Lee Aday

LÄS VIDARE

Meat Loaf är död

ÄMNEN I ARTIKELN

”Meat Loaf” Michael Lee Aday