Här dyker ”Bachelor”-Sebastians ex upp

Dumpade honom – men ångrade sig: ”Sinnessjukt”

Nora Landgren och Sebastian Martinsson i ”Bachelor”.
Nora Landgren och Sebastian Martinsson i ”Bachelor”.

Nora Landgren dissade bachelorn Sebastian Martinsson när de dejtade hemma i Sverige.

När hon såg att han skulle vara med i ”Bachelor” ångrade hon sig.

– Så här i efterhand känns det lite dumt att jag friend zonade honom, säger Nora.

Det är dags för gruppdejt i ”Bachelor” och tre av tjejerna får följa med Sebastian Martinsson, 28, på en båttur. Mitt under dejten dyker dock en mindre båt upp i full fart. I båten sitter en kvinna och Sebastian ser chockad ut.

– Jag är lite ur balans här, säger han.

Exet dyker upp i ”Bachelor”

Det visar sig att det är en tjej som han tidigare har dejtat hemma i Sverige. Nora Landgren, 23, berättar att de två träffades via dejtingappen Tinder drygt ett halvår innan inspelningarna.

– Jag dissade väl honom lite kan man väl säga. Så här i efterhand känns det lite dumt att jag friend zonade honom (att sätta någon i ett kompisfack, reds. anm). Då får jag väl åka till Grekland tänkte jag, och ta tillbaka honom, säger Nora.

Nora Landgren gör entré i ”Bachelor”.
Nora Landgren gör entré i ”Bachelor”.

Men hennes entré går inte hem hos de andra tjejerna som omedelbart börjar ifrågasätta varför Nora vill dejta någon som hon en gång dumpat.

– Personligen tycker jag att det är sinnessjukt onödigt att Nora tar sig hela vägen hit. Det verkar ju som att Sebastian och Nora har haft någon trött Tinderrelation innan och den verkar ju uppenbarligen inte ha funkat hemma så jag vet verkligen inte varför den skulle fungera här, säger Emelie Wannberg, 27.

Nora försöker förklara varför relationen tog slut hemma i Sverige.

– I det här fallet var det väl det att tiden inte riktigt fanns till. Vi jobbade olika och sedan när det till slut har gått lite för lång tid då blir man så här ”jaha”, man kanske ger upp lite, säger hon.

Chockerar tjejerna i ”Bachelor”

Nora får fortsätta sin dejt med Sebastian medan de andra tjejerna får åka hem till huset där de andra deltagarna väntar. De berättar att ett ex till Sebastian nu är med i tävlingen, vilket chockar många.

Nora Landgren.
Nora Landgren.
Shilera Sulhav och Jolin Sikström blir chockade när de får höra att ett ex till Sebastian har klivit in i tävlingen.
Shilera Sulhav och Jolin Sikström blir chockade när de får höra att ett ex till Sebastian har klivit in i tävlingen.

– Det känns inte bra. Jag känner att det är lite fusk faktiskt att hon har försprång. De har ju redan dejtat i Sverige. Jag har ju bara gått på en dejt med Sebastian, jag är inte superglad, säger Shilera Sulhav, 30.

– Första exet, då kanske det dundrar in fler, säger Matilda Borgström, 25.

Alice Opebiyi, 26, försöker att lugna de andra tjejerna.

– Men det är också så här, man får tänka att ett ex är alltid ett ex av en anledning. Varför ska man rota i en papperskorg liksom? säger hon.

”Bachelor” sänds måndag till torsdag på TV4 Play, C More och Sjuan.

Sebastian Martinsson.
Sebastian Martinsson.
Publisert:

LÄS VIDARE