Anna Books besvikelse mot Tilde de Paula: ”Det smärtade mig”

Reporter: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Anna Book intervjuades i ”Nyhetsmorgon” efter sin seger i ”Biggest loser VIP”.

Men hon blev inte helt nöjd med intervjun – eller hur hon bemöttes av Tilde de Paula.

”Lite orolig varför Tilde behandlade mig så kort och så avvisande?!”, skriver Anna Book i en kommentar på Instagram.

1 av 3 | Foto: TV4
Anna Book i Nyhetsmorgon.

Anna Book blev den första ”Biggest loser VIP”-vinnaren någonsin.

På tisdagen intervjuades hon av Peter Jihde och Tilde de Paula i TV4:s ”Nyhetsmorgon” med anledning av segern.

Efteråt tackade Anna Book för ett trevligt möte i ett inlägg på Instagram – men bytte så småningom ton och uttryckte allt mer besvikelse över Tilde de Paulas bemötande.

Anna Book: ”Lite orolig”

Efter att en rad följare påpekat att de reagerade över programledarnas kyliga bemötande, berättade Anna Book om hur hon egentligen upplevde mötet.

”Rättelse! Tilde, som bemötte mig mycket kallt, snarhugget, ointresserad och fullständigt kall, kort och inte med ett lugnt, varmt och vänligt inställd inställning mot mig som vinnare utav första Biggest loser VIP EVER”, skriver hon i en kommentar och fortsätter i en annan:

”Lite orolig varför Tilde behandlade mig så kort och så avvisande?!”

Anna Book beskriver även hur hon försökte bita ihop i ”Nyhetsmorgon”.

"Det smärtade mig otroligt mycket och jag hamnade i nån sorts chock över min känsla över Tildes bemötande och hur hon pratade till mig. Nästan som om hon inte ville ha mig i sin närhet och det gjorde ONT!”, skriver Anna Book och fortsätter:

”Men jag försökte vara glad och professionell .... men känslan försvann inte och hon sa knappt hej då..... blev riktigt sårad faktiskt.... men hade direkt annat på TV4 att jobba med. Så jag försökte släppa det.... men blir väldigt berörd nu när jag hört MÅNGA under dagen säga exakt samma saker som ni skriver här...”

Tappade 22,7 kilo i ”Biggest loser VIP”

Under sin medverkan i ”Biggest loser VIP” lyckades Anna Book tappa 22,7 kilo i vikt. På Instagram riktar hon även kritik mot andra som hon upplever som missunnsamma.

”När ska jag få bli och vara lycklig/stolt/tacksam och bara nöjd över att jag faktiskt har presterat något riktigt bra och fantastiskt för mig själv och min familj! De stöttar ju mig! Varför kan inte utomstående göra det då?! Och speciellt den kvinnliga programledaren...?!”, skriver Anna Book på Instagram.

Nöjesbladet söker Anna Book och TV4.

Publicerad: