Nicole Falciani

I tårar över förstörda bröllopsplanerna

Nicole Falciani: ”Jag älskar Eric över allt annat”

Av: 

Torbjörn Ek

Nicole Falciani i tårar över de förstörda bröllopsplanerna på sin Youtube-kanal.
Nicole Falciani i tårar över de förstörda bröllopsplanerna på sin Youtube-kanal.

NÖJE

Nicole Falciani kämpar mot tårarna efter sin möhippa.

På Youtube berättar hon om hur bröllopsplanerna med Eric Saade förstörts.

– Vi vet inte om bröllopet blir av, vi vet inte hur det kommer se ut i världen om bara veckor, man kan inte se in i framtiden, säger hon.

Trots att Eric Saade, 29, sagt att det planerade majbröllopet i Italien kommer skjutas på framtiden valde Nicole Falcianis, 23, vänner att hålla möhippa för henne i helgen.

Men precis som vigseln blev även möhippan påverkad av coronapandemin, istället för en resa till Polen firades Nicole i Stockholm och flera vänner tvingades stanna hemma med sjukdomssymtom, det berättar Nicole Falciani i en video på sin Youtube-kanal.

– Det var så skönt för en stund att bara få leva ett vanligt liv. Där hela stämningen och allting bara var att jag och Eric ska gifta oss i maj och det är så jävla fett. Gud jag vill verkligen inte gråta, säger hon i videon.

Gråter

Nicole Falciani kämpar mot tårarna när hon fortsätter:

– det har varit så mycket de senaste veckorna med bröllopet och allting med corona. Vi vet inte om bröllopet blir av, vi vet inte hur det kommer se ut i världen om bara veckor, man kan inte se in i framtiden.

Hon beskriver den senaste tiden som ett ”kaos”, där bröllopsfotografen har hoppat av och osäkerheten kring om smekmånadsresan kommer kunna flyttas om de tvingas flytta på bröllopet.

”Viktigt för mig”

– Jag vet att det finns viktigare och större problem i världen än att jag och Eric kanske inte kommer kunna gifta oss som planerat. Men det här är mina kanaler och för er som följt mig så är och har bröllopet varit en jättejättestor del och det har varit viktigt för mig, säger Nicole Falciani i videoklippet.

– Jag älskar Eric över allt annat, jag vill verkligen bara gifta mig med honom.

Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig i Toscana i Italien i mitten av maj, men redan i början av april berättade Saade i ”P4 Extra” att de letade efter ett nytt datum.

– Ska jag vara helt ärlig är datumet det minst viktiga, det viktigaste är att vi ska gifta oss, inte vilket datum. Så jag är väldigt positiv. Ingen kan styra över det här, världen ser ut som den gör och vi ska trots allt gifta oss. Håller man den tanken känns det ganska positivt ändå, sa han då.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisparens uppbrott – därför gör de slut nu

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicole Falciani

Eric Saade

Coronaviruset