Svenska modellen Yasminé är brittiska stjärnans nya kärlek

Träffades på fest efter Stormzys Sverigespelning: ”Vill hålla det privat”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Svenska Yasminé Holmgren är Stormzys nya kärlek.

Den svenska modellen träffade den brittiska rapparen efter hans spelning i Stockholm i mars.

– Just nu vill jag hålla det privat, säger Yasminé Holmgren när Aftonbladet når henne.

Brittiska tidningar har fyllts av uppgifter om hur den svenska modellen Yasminé Holmgren, 23, och rapparen Stormzy, 27, är ett par. Både The Sun och Daily Mail har hävdat att de skulle ha träffats bakom scenen under hans spelning på Annexet i Stockholm i mars i år, men enligt Aftonbladets uppgifter träffades de i själva verket på en efterfest i stadsdelen Hornstull i Stockholm.

Rapparen Stormzy.
Foto: ANDY BUCHANAN / AFP
Rapparen Stormzy.

Coronapandemin har satt vissa käppar i hjulet för kärleken, men Yasminé Holmgren och Stormzy uppges ha hållit kontakten via Facetime och på så sätt kunnat hålla glöden vid liv tills de brittiska reserestriktionerna och isoleringskraven lättades tidigare i somras. Sedan dess har Stormzy både hunnit hälsa på sin nyfunna kärlek i Stockholm och Yasminé Holmgren har också varit hos honom i London vid ett flertal tillfällen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Gått ut med hans hundar

Yasminé Holmgren har bland annat gjort modelljobb för Victoria’s secret. Internationellt marknadsförs hon av modellagenturen Wilhelmina models och i Sverige också av Stockholmsgruppen. När Aftonbladet når henne vill hon inte säga något om förhållandet med den brittiska stjärnan.

– Just nu vill jag hålla det privat, säger hon.

Enligt The Sun flög hon in till London i slutet av juli för att vara med på Stormzys födelsedagsfest och då sågs hon också gå ut med hans hundar.

– Hon bodde hos honom under några dagar och träffade hans vänner på hans födelsedagsfest. Hon fick till och med gå ut med hans hundar och de är hans stolthet, säger en källa till tidningen.

Håller låg profil

– Stormzy vill hålla sina förhållanden borta från rampljuset och ju närmare han kommer Yasminé kommer de nog röra sig ännu längre under radarn. När hon var här så publicerades inget på sociala medier och hon höll en väldigt låg profil. Men de passar bra ihop och alla hoppas att det här kommer att hålla, säger källan till The Sun.

Publicerad:

LÄS VIDARE