Janet Jackson i tvist – stjärnan kan förlora vårdnaden om sonen

Publicerad 2017-06-24

Janet Jackson har tagit ut skilsmässa mot maken Wissam Al Mana.

Men skilsmässotvisten kan eskalera till ett bråk om vårdnaden om sonen, skriver Page six.

Paret gjorde slut tre månader efter sonen Eissas födsel.

Janet Jackson, 51, och maken Wissam Al Mana, 42, ligger i skilsmässa.

Men vårdnaden om sonen Eissa, som föddes i januari, kan bli ett problem. Enligt uppgifter till Page six kan Wissam Al Mana komma att kräva vårdnaden om Eissa. Anledningen uppges vara den stora USA-turné som Janet Jackson står inför.

Under torsdagen sågs Janet Jackson och Wissam Al Mana lämna rätten i London – månader efter att popstjärnan bekräftat uppbrottet. De gjorde slut i april, tre månader efter sonens födsel.

– Jag vill vara ärlig med er en stund. Ja, jag har separerat från min make. Vi är i rättegång. Resten ligger i Guds händer, sa Janet Jackson i ett videomeddelande till sina fans i april.

Janet Jackson dök upp till rättegångssalen i sällskap av bland andra sin bror, Randy Jackson, en assistent och sina advokater. Janet Jackson verkade optimistisk, enligt Page six, medan Wissam Al Mana sågs gå ensam in till rätten.

Det har spekulerats i att Janet Jackson kan få ett flermiljonbelopp i dollar räknat vid en separation från Wissam Al Mana, som är en miljardär från Qatar. Men att rättegången skulle handla om att Janet Jackson vill ha en del av Wissam Al Manas förmögenhet, förnekar artistens bästa vän, Gil Duldulao.

”Även om det fanns en möjlighet att min vän skulle kunna tjäna 500 miljoner dollar på att föda ett barn, så är det inte hennes stil” skrev vännen på Instagram i april.

F you

ANNONS