Justin Bieber tillbaka på Instagram

1 av 2
NÖJE

Justin Bieber pausade sin Instagram i höstas.

Nu är världsstjärnan tillbaka.

Han firar sin comeback med en dansant Super Bowl-reklam.

Foto: @justinbieber på Instagram
Justin Bieber gör comeback på Instagram – klädd i smoking.

”Jag är Justin Bieber – expert på att fira”, säger Justin Bieber – på Instagram!

Den kanadensiska artisten med över 77 miljoner följare är tillbaka i bildappen. För nästan ett halvår sedan tog Bieber bort sin Instagram, bland annat för att bilder av hans dåvarande flickvän hade fått hatiska kommentarer.

Sedan återvände artisten till det sociala mediet – men försvann igen. På Twitter kommenterade Justin Bieber sitt Insta-velande såhär:
”Fortfarande ingen Instagram det var en olyckhändelse”.

I flera månader har fansen fått köra ett videoklipp med artistens fluffiga hund Todd på repeat. Men på fredagskvällen var väntan över. ”Love yourself”- och ”Baby”-sångaren gjorde comeback på Instagram, med en minutlång reklamfilm som han har spelat in inför Super Bowl.

Iförd smoking och glasögon presenterar Justin Bieber ”stenåldersmänniskor”, amerikanska fotbollsspelare, cheerleaders och fler som dansar. Den rutinerade liveartisten pratar om obegränsade rörelser och står till slut mitt i danspartyt.

– Posta era dansmoves nu, så visar jag några av mina favos … alla älskar det obegränsade! säger Justin Bieber i reklamen.

Det är företaget T-Mobile som har värvat världsstjärnan till sin kampanj för ett obegränsat telefonabonnemang. Vad Bieber gör med kontot efter kampanjen är oklart.

ARTIKELN HANDLAR OM