Amie Bramme Sey

Amie Bramme Sey och David Sundin leder Guldbaggegalan 2021

Förra Aftonbladet-profilen tar över utdelningen av filmpriset

Av: 

Torbjörn Ek

David Sundin och Amie Bramme Sey.
David Sundin och Amie Bramme Sey.

NÖJE

Tidigare Aftonbladet-profilen Amie Bramme Sey leder årets Guldbaggegala tillsammans med David Sundin.

– Publiken kan förvänta sig en hel massa energi. Här har man legat på latsidan i ett år snart, fatta hur laddad jag är, säger hon i ett pressmeddelande.

När årets guldbaggar delas ut i slutet av januari blir det tidigare Aftonbladet-profilen Amie Bramme Sey, 33, som leder galan tillsammans med David Sundin, 44.

Guldbaggen har delats ut sedan 1964 och galan sänds i år från Annexet i Stockholm, men utan publik på grund av coronapandemin.

– Publiken kan förvänta sig en hel massa energi. Här har man legat på latsidan i ett år snart, fatta hur laddad jag är. Nu när vi kör utan folk på plats känns den riktiga publiken, alla hemma i sofforna, ännu viktigare. Det hoppas jag att alla tittarna kommer att känna av, säger Amie Bramme Sey i ett pressmeddelande.

”Galornas gala”

– Guldbaggen är galornas gala, den glammigaste galan vi har i Sverige. Jag och Amie kommer att göra allt vi kan för att leda tittarna genom kvällen så värdigt och glamouröst vi kan, säger hennes programledarkollega David Sundin.

Amie Bramme Sey är tidigare programledare för Aftonbladets och TV3:s nyhetsshow ”Aftonbladet morgon”, hon har också lett Aftonbladets och TV3:s ”Svenska hjältar”-gala, medverkat i Aftonbladets sändningar av Oscars-galan och varit kolumnist på tidningen. Hon har även tävlat i ”På spåret”.

David Sundin har etablerat sig som folkkär komiker genom sidekick-rollen i SVT:s ”Bäst i test”, programledarskap i Melodifestivalen och även lett både ”Idrottsgalan” och ”Kristallen”.

Totalt ska 19 Guldbagge-statyetter delas ut under galan som direktsänds i SVT1 måndag 25 januari 20.00.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Amie Bramme Sey

David Sundin

Guldbaggegalan

Aftonbladet

SVT, Sveriges Television