Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Kallas för ”ex” i P3

Peg Parnevik och Filip Lamprecht.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Förhållandet är över mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Det bekräftar Filip Lamprecht i P3, där Peg Parnevik kallas för hans ”ex”.

Spekulationerna om att Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, gjort slut började redan under ”Let’s dance”-säsongen där Filip Lamprecht tog hem vinsten. De berättade då att de fortfarande var tillsammans och att de gick i terapi.

Nu kallar artisten och programledaren Ison Glasgow Peg Parnevik för Filip Lamprechts ex under en intervju med Filip Lamprecht i ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow”.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Det känns som att även om ni gör olika saker och olika världar blir det att man lägger ihop er på något sätt. Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar han.

Filip Lamprecht.
Filip Lamprecht.

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så, svarar då Filip Lamprecht.

”Så tråkigt”

I P3 säger Filip Lamprecht också att han inte var beredd på att det skulle skrivas så mycket om om honom och de runt om honom under ”Let’s dance”.

– Men det blev ju en jättegrej. Det blev tråkigt mest för att det mesta som skrevs om var inte om mig utan det var om Peg. Det var väldigt många som också hörde av sig på sociala medier till henne och var inte jättesköna.

Han fortsätter:

– Det var så tråkigt. Om jag väljer att tacka ja till ett program som är stort och det skulle bli fokus på en, det är tråkigt då att det negativt hamnar på någon annan. Peg valde inte att ställa upp i det här men ändå så kom allting på henne. Folk var bara sjukt elaka och de skrev saker hela tiden. Elaka saker som är helt onödiga. Även om man lär sig på något sätt att man inte ska ta åt sig av sådana grejer för att det kommer alltid att finnas de som vill skriva sådana grejer och det är inte så mycket man kan göra åt det, men vid något läge blev det väldigt, väldigt mycket.

Peg Parnevik.
Peg Parnevik.

Tidigare berättat om hatet

Peg Parnevik har tidigare sagt ifrån om de elaka kommentarerna hon blivit utsatt för under Filip Lamprechts medverkan under ”Let’s dance” och berättat om hur dåligt hon mådde på grund av det. Hon anklagade också ”Let’s dance”-produktionen för att ha skämtat på hennes bekostnad.

– Jag tycker inte om ”Let’s dance”. Det har mer eller mindre… det är inte direkt mot dansarna eller produktionen eller tv-kanalen men hela cirkusen och all media. Och även produktionen, de har skämtat på min bekostnad, alla är en del av det. Det har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket så jag vet inte hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, min psykiska hälsa, jag går i terapi igen, har hon tidigare sagt i sin podcast.

Aftonbladet har sökt Filip Lamprecht och Peg Parnevik.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE