Uppgifter: Armie Hammer checkar in på rehab

Armie Hammer.
Armie Hammer.

Armie Hammer checkar in på avvänjningsklinik.

Enligt uppgifter till Vanity Fair ska skådespelaren behandlas för sitt sex-, drog- och alkoholmissbruk.

Han har tidigare anklagats för våldtäkt och grova sexuella meddelanden med kannibalistiska inslag.

Armie Hammer, 34, checkade in på en avvänjningsklinik i Orlando, Florida den 31 maj, rapporterar Vanity Fair. Stjärnan har tillbringat de senaste månaderna på Caymanöarna, men ska ha hört av sig till ex-frun Elizabeth Chambers i slutet av maj för att berätta att han var redo att söka hjälp.

– Det här är ett tydligt tecken på att han tar tillbaka kontrollen över sitt liv och han vet att det här är ett steg i riktning mot välmående, säger en vän till tidningen.

Enligt källor nära skådespelaren är hans ambition att stanna på kliniken så länge som det krävs för att må bättre.

Anklagades för våldtäkt

Det har stormat kring Armie Hammer de senaste månaderna.

I januari drog han sig ur produktionen av filmen ”Shotgun wedding” när påstådda skärmdumpar med sexmeddelanden med kannibalistiska inslag som han skulle ha skickat till främmande kvinnor spreds i sociala medier. Han ska också ha sagt till en ex-flickvän att han ville ”bryta av hennes revben och grilla det och äta det”.

I mars inledde Los Angeles-polisen dessutom en förundersökning mot stjärnan efter att en före detta partner till honom uppgav att han hade våldtagit henne under fyra timmar vid ett tillfälle 2017.

Nekar: ”Nätattacker”

Hammer själv har nekat till anklagelserna.

”I ljuset av de elaka och oäkta nätattackerna mot mig så kan jag inte med gott samvete lämna mina barn i fyra månader för att spela in en film i Dominikanska republiken. Lionsgate stöttar mig i det här och det är jag tacksam för”, sa han i ett uttalande när han hoppade av filmen.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN