Stjärnans fina gest till cancersjuke pojken

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / AP
Pharrell Williams.
NÖJE

Pharrell Williams skapade en riktig drömhelg för cancersjuke Reef, 8.

8-åringen bad om ett videosamtal med idolen – och fick privatchaufför, fem-stjärnigt hotell, biljetter och backstage-inträde till Pharrells konsert.

Pharrell Williams kan konsten att ta hand om sina fans.

Reef Carneson, 8, är sjuk i leukemi och har befunnit sig i sjukhusmiljö sedan ett års ålder. Men någon som får honom riktigt ”Happy” är artisten Pharrell Williams.

Pojken fick nyligen hjälp av Milk Tyson, som engagerar sig för barn med allvarliga sjukdomar, att skicka en videohälsning till idolen, där han önskade sig ett videosamtal.

Men Pharrell Williams gjorde mer än så. Han bjöd in Reef Carneson till sin konsert i Cincinatti. Pojkens immunförsvar är dock för svagt för att han ska kunna göra en flygresa, vilket artisten löste med att hyra en privatbil som körde Reef hela vägen från Philadelphia till Cincinatti. Det är en bilresa på mellan nio och tio timmar.

Bjöds upp på scen

Men inte nog med det – Pharrell Williams inackorderade även hela familjen i ett fem-stjärnigt hotell och gav dem biljetter och backstage-inträde till konserten. Och när världsstjärnan framförde sin succéhit ”Happy” toppade han upplevelsen för pojken genom att bjuda upp honom och hans syster på scenen.

Efter konserten flög Pharrell Williams vidare till Manchester, för att medverka i Ariana Grandes välgörenhetskonsert ”One Love Manchester”.

ARTIKELN HANDLAR OM