Så påverkas ”Let’s dance” efter inställda programmet

1 av 2
TV

TV4 valde att ställa in fredagens ”Let’s dance” på grund av den misstänkta terrorattacken i Stockholm.

Nu meddelar kanalen vad som händer med programmet framöver.

Inför påsk var det tänkt att ”Let’s dance” skulle ha en påskspecial, och sända både på skärtorsdagen och långfredagen.

Tanken var att inget par skulle åka ut på torsdagen, utan i stället ta med sig poängen och tittarrösterna till dagen efter.

TV4 meddelar nu att det fortfarande kommer att sändas två program till veckan, men att ett par tvingas lämna redan på torsdagen.

Nytt upplägg

Torsdagens program får temat ”Tillägna dansen”, ett tema som ursprungligen planerades för det program som ställdes in efter den misstänkta terrorattacken i Stockholm.

”Här tillägnar våra deltagare sin dans till någon eller några som betyder mycket för dem. Efter torsdagens ordinarie sändning kommer vi ha en resultatshow där ett danspar lämnar tävlingen”, skriver Anika Beclijevski, exekutiv producent för ”Let's dance”, i ett mejl till Nöjesbladet.

Två par lämnar kommande vecka

På långfredagen kommer det program som var tänkt till torsdagen att sändas.

”Varje par dansar då en ordinarie dans där de blivit tilldelade en odödlig ikon att hämta inspiration ifrån. Men även en dans i ett så kallat "Broadway Battle”. Det sistnämnda är ett gemensamt medley där utmaningen är att alla skall ställas emot varandra i samma typ av dans (Broadway). Poäng ges efter medleyt och slås ihop med poängen från ordinarie dans. Ett danspar lämnar tävlingen”, skriver Anika Beclijevski i mejlet.

Det nya upplägget innebär alltså att två par åker ut den kommande veckan, ett på torsdag, och ett på fredag.

ARTIKELN HANDLAR OM