Kalle Z Wahlström i bråk med Paolo Roberto

Kalle Zackari Wahlström tycker att Paolo Roberto pratar dåligt om träning – såpass att han valde att ha en bild på honom som mittuppslag i sin bok.

– Jag brukar gå in på hans Instagram ibland för att jag tycker att det är kul att reta upp mig, säger han om Paolo i podcasten Värvet.

Programledaren bakom den populära SVT-serien ”Gympaläraren”, Kalle Zackari Wahlström, 36, berättar i podcasten Värvet att han brukar gå in på Paolo Robertos Instagramkonto om träning. Och det är inte av intresse. Kalle Zackari Wahlström gör det för att reta upp sig själv.

– Han går upp jättetidigt på morgonen och tränar. Han står med knuten näve, ”04.30, löpning: Du väljer i dag vem du vill vara i morgon”. ”Det är du eller så blir du uppäten av vargarna”. Och det tycker jag är töntigt, säger Kalle Zackari Wahlström i podden.

Förstår inte

När Nöjesbladet pratar med Paolo Roberto förstår han inte ilskan som han får riktad mot sig.

– Jag gillar ju honom som person. Jag träffade honom häromdagen på ett event, han hade träning, jag hade träning, och jag dunkade honom i ryggen och sa ”du gör ett bra jobb”, och han gjorde samma sak, säger han och fortsätter;

– Man blir lite ledsam för att någon ler en i ögonen och dunkar tillbaka i ryggen och säger bra jobbat till mig också. Att man inte är man nog att stå upp för det man tycker. Om man inte tycker om det, säg det i ögonen då, för annars är man faktiskt en fegis, säger Paolo Roberto.

”Äcklig mobbarstil”

I podden berättar Kalle Zackari Wahlström också att han ända sedan han startade sin första blogg även har retat sig på triatleten och författaren Jonas Colting, som han tycker förstör och krånglar till träningen för folk.

Kalle Zackari Wahlström avslöjar att han har blivit tillsagd av en bekant att han är en mobbare, och medger själv att han kör en ”äcklig mobbarstil”.

– För jag tänker att jag sparkar uppåt. Jag tänker att de är auktoriteter och att jag är en pajas, men så är det väl inte riktigt längre. Det är väl inte så mycket sparka uppåt på Jonas Colting, säger Kalle Zackari Wahlström i podden.

När Nöjesbladet når Jonas Colting får han bemöta kritiken.

– Jag har inte hört det så jag kan inte kommentera det. Vad en träningsprofil tycker om en annan träningsprofil kunde inte intressera mig mindre, säger han då.

Publisert:

LÄS VIDARE