Bianca Ingrosso om flyttlängtan: Folk står utanför varje dag

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso har tröttnat på efterhängsna fans.

I en vlogg berättar hon att folk tutar med sina bilar utanför hennes port och försöker ta sig in.

– Jag känner att jag vill flytta för det står människor och familjer utanför min lägenhet varje dag, säger hon på sin Youtube.

Bianca Ingrossos, 26, fans tycks göra allt för att komma nära sin idol. På sin Youtube berättar hon att folk står utanför hennes lägenhet dagligen.

– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. I gårkväll skällde hundarna så mycket för att det stod bilar utanför och tutade. Folk försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag så vill jag bara isolera mig själv, säger hon i vloggen.

Hon säger att hembesöken blivit fler på sistone, vilket hennes hundar också lider av.

– Jag har varit ganska obekväm med det, även om jag är född i det och jag borde vara van vid att folk tittar. Att vi filmar ute på stan är fortfarande jätteobekvämt, det drar till sig enormt mycket blickar.

Tittar på lägenhet

Hon säger att det också kan vara jobbigt när familjen äter lunch ute, eftersom folk kan stå utanför restaurangen eller komma fram.

– Det är klart man blir jätteglad över det men ibland vill man bara vara. Vissa perioder vill man umgås med vänner och vissa perioder har man behov av att bara vara med sig själv och sin egna bubbla. Det är där jag har varit den senaste tiden, och då är det så jobbigt när många fysiskt iakttar en. Jag blev helt stel och konstig, säger hon.

I vloggen går hon på en lägenhetsvisning för ett objekt som hon beskriver som ”en helt annan nivå av otrolig”.

– Den är verkligen sinnessjuk den här lägenheten som jag är och kollar på, säger hon.

I vloggen tar hon också upp det hat som influencern får utstå på sina sociala kanaler, något som hon talat öppet om vid flera tillfällen.

– Sociala medier är det vidrigaste jag vet just nu. Jag får ångest konstant, varje dag. Jag orkar inte mer, jag orkar inte vara till lags mer. Jag orkar inte bli sedd som ’den med störst plattform i Sverige och måste hålla samma krav som Aftonbladet och Expressen’. De har liksom tusentals personer som jobbar som journalister, vars jobb är att hålla på med källkritik. Det är inte mitt jobb, jag har inte den tiden.

”Får skit för att jag gör mitt jobb”

Hon säger att hon mår så pass dåligt av hatet att hon inte ens orkar att gå in på sociala medier.

– Jag mår inte ens bra av att filma en vlogg längre för jag vet att jag inte kan vara mig själv. Kan jag inte vara mig själv så vill jag inte göra någonting. Jag får skit för att jag gör reklam, men du ger inte skit till någon som jobbar på en reklambyrå. Mitt jobb är att skapa content och reklam, mitt jobb är att skapa produkter. Jag får skit för att jag gör mitt jobb, och det tär på en, säger hon i vloggen.

Hon ger också en känga till influencers som klagar på andra i samma bransch.

– Jag är också trött på alla influencers som ska sätta sig emot varandra, som klagar på influencers för att de inte har tid. Eller som klagar på influencers som går in i väggen och påstår att det har blivit en trend. Nej! De är hårt arbetande människor, säger hon.

Aftonbladet har sökt Bianca Ingrosso.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN