Gravidlycka för TV4-profilen Jessica Frej

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

TV4-profilen Jessica Frej är gravid.

I ett inlägg på Instagram visar hon upp sin växande mage och skriver om lyckan.

”Den obeskrivliga tröttheten och det plötsliga illamåendet vid bara tanken på julmat berodde visst inte på något annat än detta”.

Jessica Frej.
Foto: Stina Stjernkvist/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jessica Frej.

För tio år sedan tävlade tv-kocken och kokboksförfattaren Jessica Frej i ”Sveriges mästerkock” på TV4 där hon slutade på en femteplats. Efter det har hon medverkat i kanalens produktion ”Mitt kök” och hon syns också regelbundet i ”Nyhetsmorgon”.

Under onsdagen avslöjade Jessica Frej i ett inlägg på Instagram att hon har en bulle i ugnen. Hon visade samtidigt upp en bild där hon håller om den växande magen och skrev att hon är halvvägs gången.

”Den obeskrivliga tröttheten och det plötsliga illamåendet vid bara tanken på julmat berodde visst inte på något annat än detta”, skriver hon följt av ett rött hjärta och hashtaggarna #gravid och #vecka20.

Många gratulerar

Många gratulerar till graviditeten med kärleksfulla emojis och glada tillrop, som Sarah Dawn Finer, Agneta Sjödin och Jessica Almenäs. Ett flertal TV4-kollegor har också skickat en digital hälsning; Anders Pihlblad skriver ”Wow!! Grattis” medan Maria Forsblom kommenterar med orden ”Åhhh GRATTIS”.

Hon har också skrivit om graviditeten i några stories på Instagram där man bland annat kan läsa ”Njutit av vår lilla hemlighet själv sen i början på december men nu börjar det bli svårt att dölja”.

Jessica Frej är sedan några år tillbaka tillsammans med Christian Wennberg, 46, och paret är numera bosatta i ett hus på Lidingö.

Christian Wennberg som är skådespelare har medverkat en rad olika tv-serier som ”Nya tider”, ”Gåsmamman” ”Maria Wern” och ”Fartblinda”.

Aftonbladet har varit i kontakt med Jessica Frej som tackar för gratulationerna men avböjer ytterligare kommentarer. Hon godkänner att Aftonbladet lånar bilden från Instagram.

Foto: Shimoda media
Christian Wennberg och Jessica Frej.

Publicerad:

LÄS VIDARE