Nicole Falciani

Avslöjar: Nicole Falciani tar över ”Paradise hotel”

Influencern ny programledare när coronapandemin tvingar Rebecca Stella att hoppa av

Av: 

Torbjörn Ek

Nicole Falciani.
Nicole Falciani.

NÖJE

Bomben: Nicole Falciani tar över som programledare för ”Paradise hotel”.

Aftonbladet kan avslöja att det blir influencern som tar över efter Rebecca Stella – och på Youtube antyder hon själv det nya uppdraget.

– Jag har fått ett jobb som förmodligen är det största jobbet jag nånsin fått i min karriär, säger hon.

Inspelningarna av nästa säsong är planerade att dra igång i Mexiko senare i oktober, enligt uppgifter till Aftonbladet och inte förrän produktionen faktiskt har kunnat dra igång väntas tv-bolaget Nent gå ut med vem eller vilka som leder den kommande säsongen av ”Paradise hotel”. Men enligt uppgifter till Aftonbladet kommer det att bli Nicole Falcianis, 23, debut som programledare, förutsatt att inspelningarna blir av.

Efter att Aftonbladet under onsdagen tagit kontakt med tv-bolaget Nent om uppgifterna att Rebecca Stella hoppat av som programledare gick Stella själv ut på sin Instagram och berättade att hon valt att sluta. Detta på grund av rigorösa säkerhetsarrangemang orsakade av coronapandemin, som bland annat skulle ha omöjliggjort för henne att ha med sin familj under inspelningarna i Mexiko.

Nicole: ”Får inte berätta”

Nu kan Aftonbladet avslöja att Nicole Falciani alltså kommer att ersätta henne. I sin Vlogg på Youtube antyder den populära influencern själv att hon fått uppdraget.

– Jag har fått ett jobb som förmodligen är det största jobbet jag nånsin fått i min karriär. Jag fick samtalet igår, jag vet inte ens vad jag ska säga, för det känns fortfarande så overkligt. Men jag får inte berätta nånting om det så klart. Jag vet, cliffhanger, men det är nånting som jag har velat göra väldigt väldigt länge, säger hon i videoklippet.

Bröllopet ställdes in

2020 har verkligen gått upp och ner och upp igen för Nicole Falciani, 23. Under vintern och den tidiga våren planerade hon fortfarande för ett storslaget bröllop tillsammans med fästmannen Eric Saade, 29. Sen satte coronapandemin stopp för vigseln som var planerad till Italien i maj och därefter valde Saade att också bryta förlovningen i mitten av maj. Men i augusti hade Nicole Falciani funnit tröst hos barchefen Adam Berisha, 29, och det var också den nya pojkvännen som hon ringde först efter att ha fått sitt nya jobb.

– Sen ringde jag min kille och mamma och pappa och lite vänner på Facetime för att berätta, så det har varit en fantastisk start på den här härliga tjejhelgen, säger hon i Youtube-videon som hon spelade in under en resa till Italien förra helgen.

Svävar på moln

– Allting känns fortfarande väldigt konstigt, det är lite som att jag fortfarande svävar lite på moln. Jag hade hoppats på att jag skulle få det här jobbet, men jag hade inte vågat tro på det. Så igår när jag fick samtalet så blev jag helt i chock, säger Nicole Falciani i sin Vlogg.

Aftonbladet har sökt Nicole Falciani.

Susanne Nylén är presschef för tv-bolaget Nent som äger Viafree och Viaplay som sänder ”Paradise hotel”.

– Vi har inga kommentarer till det här i dagsläget. När vi är redo att kommunicera nya programledare så kommer vi att göra det, säger hon.

”Paradise hotel” sänds på Viafree och Viaplay måndagar till onsdagar.

ANNONS

Jämför kreditkort till semestern! Vilka förmåner passar dig?

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Nicole Falcianis ultimatum för ”Paradise hotel”: Åker inte annars

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicole Falciani

Paradise hotel

Viaplay (tidigare Nent)

Rebecca Stella