Magnus Betnér

Magnus Betnér och Helena Sandklef har gjort slut

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Magnus Betnér och Helena Sandklef 2012.
Magnus Betnér och Helena Sandklef 2012.

NÖJE

De har varit ett par i femton år men nu går komikern Magnus Betnér och fästmön Helena Sandklef skilda vägar.

”Tusen resor, projekt och galet massa kul har vi haft jag och Helena men nu flyttar vi isär”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Komikern Magnus Betnér och fästmön Helena Sandklef har beslutat sig för att gå skilda vägar, något han skriver i om ett långt inlägg på Instagram.

Ett 15 år långt äventyr är slut. Tusen resor, projekt och galet massa kul har vi haft jag och Helena men nu flyttar vi isär. Det gör vi som vänner och hon är kanon på alla sätt och vis. Så det inte blir några spekulationer om något annat. Var snälla mot henne annars får ni med mig att göra”.

Fästmö, agent och producent

Magnus Betnér och Helena Sandklef, som arbetar som creative sales and client director på produktionsbolaget Jarowskij, har varit ett par i femton år och 2018 blev de föräldrar till en dotter. Sedan flera år tillbaka har hon även jobbat som hans agent och producent – något hon har fått en del kritik för.

”Vidare får jag rättfärdiga varför jag har jobbet; min kompetens skulle aldrig tas för given till skillnad från hur andra möts i min position”, skriver Helena Sandklef bland annat på sin hemsida.

Magnus Betnér.

Strax innan de träffades gick Magnus Betnér igenom en tuff skilsmässa från mamman till hans första dotter.

I ”Söndagsintervjun” i P1 har han berättat att det var en destruktiv tid med konstant festade – som till och med hade kunnat kosta honom livet.

”Hade nog supit ihjäl mig”

– Jag visste inte om jag skulle orka hitta ett nytt liv som skulle passa mig. Jag tänkte väl inte ta livet av mig, fast jag har haft sådana tankar till och från. Men jag hade inte haft något emot att dö. Så då tänkte jag att jag kunde missköta mig riktigt ordentligt tills jag faktiskt dör. Det spelade ingen roll.

Men tack vare att Magnus Betnér mötte kärleken i Helena Sandklef vände det och han kom upp på fötter igen.

– Annars hade jag nog supit ihjäl mig, sa han i samma intervju.

Aftonbladet har sökt Magnus Betnér och Helena Sandklef för en kommentar.

ANNONS

Fynda badkläder hos Ellos. Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Bella Davis om Joel Kinnaman: ”Han tog hela min själ”

ÄMNEN I ARTIKELN

Magnus Betnér