Ida Nordfors och Sebastian Martinsson: så är relationen i dag

Det hände med kärleken efter ”Bachelor”

Publicerad 2021-11-11

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors i ”Bachelor”.

Sebastian Martinsson gav sin sista ros i ”Bachelor” till Ida Nordfors.

Men, vad hände med deras relation när de kom hem till Sverige?

– Båda två var nog väldigt vilsna och visste inte riktigt vad vi skulle göra av oss själva, säger Ida.

Tidigare i veckan fick tittarna se hur Sebastian Martinsson, 28, gav sin sista ros i ”Bachelor” till Ida Nordfors, 24. I det allra sista avsnittet, som spelades in några månader efter finalen, fick Sebastian och Ida avslöja hur deras relation såg ut efter inspelningarna.

– Det är klart vi är ett par, sa Sebastian.

Ida Nordfors: ”Vilsen”

Men det avsnittet spelades in i somras. När Aftonbladet pratar med paret har det gått ytterligare flera månader. Nu berättar de vad som egentligen hände efter inspelningarna.

– Det var jättespeciellt de första dagarna där. Man kände sig väldigt vilsen, eller båda två var nog väldigt vilsna och visste inte riktigt vad vi skulle göra av oss själva, säger Ida.

Sebastian håller med henne:

– Jag blev ju lite deppig de första två dygnen när jag kom hem. Från att ha haft det så intensivt i två månader till att ingen säger åt mig vad jag ska göra, jag ska inte hitta på något, det är så tyst. Nej, det var speciellt att komma hem första tiden, säger han.

Smygandet efter ”Bachelor”

Något som de båda upplever har varit tufft är att de behövt smyga med sin relation.

– Vi har varit innanför stängda dörrar hela tiden och har inte vågat gå ett steg utanför dörren, säger Ida.

Trots det har de lyckats hålla ihop, och är fortfarande ett par. Sebastian bor i Södertälje och Ida i Stockholm, och de kan ses relativt ofta – men i smyg.

– Ibland har man fått smyga in till henne utan att någon ser en. Du anar inte vilka typer av kamouflage jag har kört på, säger Sebastian och skrattar.

Sebastian Martinssons glädje

Nu ser de fram emot att få visa sin kärlek öppet. Även enkla saker som att handla mat ihop eller ta en promenad med varandra är något de längtar efter.

– Nu kan man verkligen få träffa varandras vänner, varandras familjer och bara ta ännu mer steg i den här relationen och det ser jag sjukt mycket fram emot, säger han.

Han säger att valet att ge Ida sista rosen är det bästa beslutet han har tagit.

– Till alla där ute som tvivlar på att man kan ha svårt att hitta kärleken i dessa program; här har ni svaret. Det går att hitta kärleken i ett program som ”Bachelor”, säger Sebastian Martinsson.

Hela säsongen av ”Bachelor” finns att se på TV4 play.

ANNONS