Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig – för andra gången i sommar

Publicerad 2022-08-21

Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga fortsätter.

Paret hittade tillbaka till varandra efter 18 år isär och nu har de gift sig två gånger.

På en månad.

Gigli har kallats en av historiens sämsta filmer av Hollywoodkritiker och publiken. Men ”kalkonen” som spelades in 2001 blev startskottet för Bennifer kärlekssaga.

Jennifer Lopez och Ben Affleck, huvudrollsinnehavarna i Gigli, förlovade sig kort efter inspelningarna och höll ihop mellan 2002 och 2004.

Sen tog de en paus i relationen.

En lång paus.

Först 18 år senare fann de varandra igen under 2021. Och i våras friade Ben Affleck till J-Lo i ett bubbelbad hemma i Los Angeles, enligt People Magazine.

– I lördags gick min stora kärlek ner på ett knä och friade. Jag var inte alls beredd och log och grät samtidigt som jag försökte ta in att 20 år senare händer det här igen, sa Lopez då.

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig igen.

Under sommaren har de två alltså passat på att gifta två gånger. Först en enklare historia i Las Vegas i juli. Där rapporteras paret ha köat tillsammans med andra blivande makar vid ett av kasinomeckats många bröllopskapell.

Den andra ceremonin ägde rum under lördagen på parets fastighet i Georgia, skriver bland annat Daily Mail. Då var gästlistan längre och kändistät, rapporterar tidningen.

Makarna leddes till altaret sina fem barn från tidigare äktenskap. Daily Mail har publicerat vad som ser ut att vara drönarbilder från festligheterna som gick i vitt. Men än har paret inte officiellt uttalat sig om den stora bröllopsfesten.

Men efter första ceremonin hyllade Jennifer Lopez kärleken:

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är vänlig. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig” skrev hon i sitt nyhetsbrev i juli.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln