USA:s och kanske världens dyraste hus till salu

Du har aldrig sett något liknande

Har du drömt om ett hus med stora sociala ytor med det där lilla extra? Med världens lyxigaste kändisar som grannar? Just nu finns det ett hus till salu som kanske passar dig. Men smakar det så kostar det.

Huset som såklart heter ”The One” ligger på finaste platsen i Bel Air i ett elegant bostadsområde, beläget högst uppe bland Santa Monica Mountains grönskande kullar. Huset som är av typen ”megamansion” är på imponerande 9754 kvadrat och ägs för närvarande av Nial Niami, en b-filmsproducent och fastighetsutvecklare. Niami har tillbringat de senaste åtta åren med att bygga huset. Tyvärr blev huset lite dyrare än vad han tänkt sig varpå han nu tvingas sälja det.

Kul grannar

Här kan du göra morgonyogan samtidigt som du njuter av en vidunderlig utsikt över Stilla havet och San Gabriel Mountains.

Vill du bjuda in grannarna är det bara att knacka på hemma hos Jennifer Lawrence, Justin Bieber, Taylor Swift, Liam Hemsworth, Miley Cyrus eller Kylie Jenner som bor i faggorna. Sladdar grannarna in med egen bil är det bara att vifta med handen mot garaget där det finns plats för 30 bilar av suvstorlek. Två av parkeringsplatserna är dessutom av typen skivspelarplatta. Det vill säga parkeringsplatsen snurrar runt så att dina garagebesökare lätt kan titta på dina flådiga bilar från alla håll utan att behöva gå runt bilen.

Dyrt – men med ett eget cigarrum

För många kanske prisbilden på fastigheten är en aning svårsmält. I runda slängar får du hosta upp med 2,6 miljarder kronor för det flotta huset. Men tänk då på att det ingår ett eget cigarrrum när cigarrsuget pockar på.

Här puffar du cigarr
Här puffar du cigarr

Piffa till dig

Och vill du piffa till dig är det bara att ta hissen, det finns ett flertal hissar i fastigheten, till din privata fullt utrustade skönhetssalong. Här finns plats både för dig och dina vänner att putsa till skägg, hår och makeup.

Här piffar du till dig lite extra
Här piffar du till dig lite extra

Ta ett dopp och en stänkare

Vill du ta dig ett dopp finns det fem utomhuspooler och en inomhuspool. Såklart med alla bekvämligheter som solstolar, loungemöbler och bar både inomhus och utomhus om du skulle bli lite törstig.

Här kan du plaska loss
Här kan du plaska loss
Inomhuspool med egen juicebar såklart
Inomhuspool med egen juicebar såklart

Fritid med det där lilla extra

Ibland vill man ju gymnastisera. Det är trots allt sedan länge belagt att motion är bra både för kropp och knopp. Då är det ju himla praktiskt att ditt hus är utrustat med en en bowlingbana i toppklass med flera rännor, ett jättegym och en golfbana. Vill du därefter ta det lite lugnt efter de gymnastiska övningarna och njuta av senaste avsnittet av ”Wahlgrens värld” finns det en egen superutrustad biograf med plats för 40 av dina närmaste vänner.

Filmkväll!
Filmkväll!

Alla får plats

Och appropå vänner. Om du vill ordna ett pyjamasparty eller något annat kul finns det gott om plats för vännerna att sova över. I huset finns det hela 21 gästrum. Du behöver heller aldrig oroa dig över att toaletten är upptagen då det finns 49 olika toaletter att välja mellan.

Perfekt för kul tillställningar

Dinner time!
Dinner time!
När ute möter inne som Ernst skulle säga
När ute möter inne som Ernst skulle säga

Gillar du att ordna partaj och middagar är detta verkligen ett hus för dig. Middagen intas i någon av middagssalongerna tillagad i det fullt utrustade megalyxiga köket. Och när det därefter är dags för stänkare och dans är det bara att ta hissen ner till den egna nattklubben. Och är några av dina kända grannar med finns det till och med en egen VIP-avdelning i din nattklubb. På det sättet slipper dina kända gäster umgås med den vanliga pöbeln som kanske dräller runt i ditt hus. Detta är verkligen ett hus där arkitekten har tänkt på allt. Till och med en VIP-nattklubb i en nattklubb i ett privathem.

Publisert:

LÄS VIDARE