Nick Cannon pappa för åttonde gången

Sonens namn: Legendary

Nick Cannon och Bre Tiesi har blivit föräldrar.

Tiesi för första gången och Cannon för åttonde.

”Den här upplevelsen har förändrat mitt liv för alltid och jag hade inte kunnat önska en mer fantastisk och stöttande partner”, skriver förstföderskan på Instagram.

Den amerikanske rapparen, komikern och programledaren Nick Cannon, 41, och modellen Breana ”Bri” Tiesi, 31, har fått en son.

”Jag gjorde det. En helt naturlig, omedicinerad hemförlossning”, skriver Bri Tiesi på Instagram.

Barnet, som har fått namnet Legendary, är Tiesis första och Cannons åttonde.

”Du slutar aldrig att förvåna mig! Så full av passion, drivkraft, fokus, briljans och viktigast av allt, kärlek”, skriver Nick Cannon i en kommentar till inlägget.

På Youtube finns nu Bri Tiesis elva minuter långa förlossningsvideo, där hon bland annat avslöjar att barnet hade problem att andas vid födseln. Han gjorde inga ljud ifrån sig.

”Men till slut så grät han. Det var det bästa ljudet jag någonsin hört”, skriver hon i videon.

Ville sterilisera sig

I december 2021 dog Nick Cannons fem månader gamla son Zen, som han fick med modellen Alyssa Scott, i hjärncancer. Två månader senare, i februari 2022, avslöjade Nick Cannon att han väntade barn med Bri Tiesi.

Hon var tidigare gift med den amerikanska fotbollspelaren Johnny Manziel, men paret skiljde sig 2021.

I början av sommaren meddelade Nick Cannon att han har planer på att sterilisera sig efter att ha skaffat flera barn med olika kvinnor under en kort tid.

– Jag är inte ute efter att befolka jorden helt och hållet, sa han då.

Men bara ett par veckor senare bekräftade Cannon att han kommer att bli pappa till ännu fler barn än så innan året är slut.

Nick Cannon.
Nick Cannon.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln