Exet stoppade Britney Spears från att träffa barnen

Beordrad karantän

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Britney Spears tvingades sitta i två veckors karantän för att få träffa sina söner.
Foto: NTB SCANPIX
Britney Spears tvingades sitta i två veckors karantän för att få träffa sina söner.

Britney Spears fick inte träffa sina barn för sin exman Kevin Federline.

Han beordrade henne att sitta i karantän i två veckor innan hon fick umgås med sina söner, rapporterar TMZ.

I slutet av april åkte popstjärnan Britney Spears, 38, till Louisiana, USA, för att träffa sin familj. När hon kom tillbaka från resan ville hon spendera tid med sina söner Sean Federline, 14, och Jayden Federline, 13. Något som hennes exman, Kevin Federline, 42, stoppade tillfälligt, skriver TMZ.

Han beordrade henne att sitta i karantän i två veckor innan hon fick träffa pojkarna. Stjärnan ska inte ha haft några problem med att isolera sig.

Enligt TMZ:s källor ska Kevin Federline ha haft hemundervisning för deras barn sedan mitten av mars då skolorna stängde på grund av coronaviruset. Efter Britney Spears självisolering har hon träffat Sean och Jayden två gånger i hemmet och besöken varade i ett par timmar per gång.

Foto: Kevork Djansezian / TT NYHETSBYRÅN
Britney Spears exman Kevin Federline.

”Hon vill inte veta av förmyndarskapet”

Sedan 2008 har Britney Spears pappa, Jamie Spears, varit hennes förmyndare. Detta har varit något världsstjärnan har varit upprörd över.

– Britney är bitter över att hennes pappa får runt 100 000 kronor i månaden för att ta hand om hennes finanser. Hon har förklarat att hon inte är intresserad av att jobba igen eftersom hon inte vill veta av förmyndarskapet, har en uppgiftslämnare tidigare sagt.

Hennes son, Jayden, har tidigare uppgett att han inte tror att hans mamma kommer göra någon ny musik och i en video på Instagram sa han tidigare:

– Jag har inte sett henne göra mycket musik alls. En gång frågade jag henne vad som skedde med hennes musik. Hon svarade, ”Älskling, jag vet inte. Jag tror att jag kanske bara lägger av”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN