Michael Sheen och Anna Lundberg har fått barn

Bekräftas av Sheens pappa

avAlex Hartelius

Skådespelarparet Michael Sheen och Anna Lundberg har fått en dotter.

Det bekräftar Sheens pappa Meyrick till Daily mail.

– Vi är överlyckliga, säger han.

I juli meddelade Michael Sheen, 50, på Twitter att han och svenska skådespelaren Anna Lundberg, 25, väntade barn.

”Jag är väldigt glad över att kunna berätta att jag och min partner Anna väntar på vår egen lilla ängel. (Bara för att förtydliga – vi väntar barn!)”, skrev Michael Sheen.

1 av 3 | Foto: Jeff Spicer / Getty Images Europe
Anna Lundberg och Michael Sheen på GQ Men Of The Year Awards i London den 3 september.

Nu avslöjar Michael Sheens pappa Meyrick att paret har fått en dotter.

– Vi är överlyckliga, säger Meyrick till Daily mail.

Även Michael Sheen hintade under fredagen om sin dotters födsel.

”Ingen, inte ens regnet, har så små händer”, skrev han på Twitter.

Dementerade otrohetsrykten

Enligt tidigare uppgifter ska Michael Sheen och Anna Lundberg dejtat varandra sedan maj i år. När nyheten kom spreds ett rykte om att Sheen redan var i ett förhållande med irländska skådespelaren och komikern Aisling Bea, 35, något som han själv dementerat.

”Till de människor jag älskar, som har viktigare saker att fokusera på just nu. Jag var singel från början av förra sommaren när jag träffade min partner Anna, som nu väntar vårt barn. Bara så ni vet. Tack.” skrev han på Twitter.

Medverkat i flera storfilmer

Michael Sheen har medverkat i flera storfilmer. Han är mest känd för rollen som premiärminister Tony Blair i filmen ”The Queen” och för sin medverkan i ”Twilight”-filmerna där han spelar vampyren Aro. Under skådespelarkarriären har han även medverkat i en rad klassiska uppsättningar på Londons största scener.

Han har tidigare haft förhållanden med skådespelarna Sarah Silverman, 48, och Kate Beckinsale, 45. Med den sistnämnda har han en 20-årig dotter. Innan Sheen och Lundberg blev ett par dejtade han skådespelaren Aisling Bea.

Anna Lundberg kommer från Helsingborg och har de senaste åren studerat på scenskolan American Academy of Dramatic Arts i New York.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:  Acast

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM